Feministi pahoitti mielensä Vesku Loirin kuolemasta: ”Haluan nähdä sen päivän, kun nainen kuolee ja päivän lööpit puhuu vain hänen kuolemastaan”

Mestari ja viihdetaiteilija Vesa-Matti Loirin poismeno on ollut luonnollisesti viime päivien puheenaihe laajasti eri medioissa.

Kaikki eivät kuitenkaan pidä siitä, että viime päivien uutisointi on keskittynyt lähinnä legendaarisen näyttelijän elämään ja uraan. Myös valtiollisista hautajaisista on ollut puhetta Loirin kohdalla.

Twitterissä asiasta on pahoittanut mielensä muun muassa eräs feministiksi itsensä julistanut seksuaalikasvattaja.

”Haluan nähdä sen päivän, kun nainen kuolee ja päivän lööpit puhuu vain hänen kuolemastaan ja julistetaan valtiotason hautajaisten tarvetta.” Twiitissä kirjoitettiin.

Tviittiin on reagoitu satoja kertoja, ja muun muassa urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori on jakanut kuvakaappauksen viestistä ja kirjoittanut oman mielipiteensä aiheesta.

– Suurista suurin kuolee. Sen sijaan, että Riikka kunnioittaisi Vesa-Matti Loirin muistoa hän tekee tästä sukupuolikysymyksen. Ehkä joku voisi tehdä Riikalle lööpin Tyynestä. Pimpelipompeli, Valavuori kirjoittaa tviitissään.

Aiheesta on käyty kovaa keskustelua Twitterissä.

– Mistä kumpuaa tämä mieletön miesviha? kysyy eräs Twitter-käyttäjä.

– Järkyttävä miten Riikka voi nuin julmasti ajatella ku Suomen suurimpiin kuuluva taiteilija juuri menehtynyt. Voisi katsoa ja miettiä sanomisia ja miltä perheestä ja lähipiiristä tälläinen toiminta tuntuu, kommentoi toinen.

– Tää on kyllä niin raskas ihminen, että parempi vaan ignorata. Oma aika somessa on kummasti parempaa ja positiivisempaa, kun hänen kaltaisiaan ei seuraa. Saahan hän tästä vääntää vaikka minkä kysymyksen, muttei se onneksi tarkoita, että siitä pitäisi välittää.

– Riikka on hyvä ja ryhtyy suurmieh.. öh siis suurhenkilöksi. Saanee sitten suurhenkilön kohtelun. Joo. Joihinkin ihmisiin on juurrutettu vähän turhan syvään ajatus siitä, että oma lempituska on relevanttia valuuttaa kaikissa asioissa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit