Suvi Teräsniska mainosti joulukonserttikiertuettaan somessa – Kirkonvastustajat aktivoituivat: ”Jos konsertti on kirkossa niin en sinne mene”!

Iskelmätähti Suvi Teräsniska kulkee joulun tienoilla kirkoissa laulamassa eripuolella Suomea.

Suosikkilaulaja jakoi äskettäin Facebookissa Joulun henki 2021 -kiertueensa päivämäärät.

Julkaisun kommenttiosiossa kirkkokiertue on aiheuttanut myös vastustusta.

– Jos konsertti on kirkossa niin en sinne mene. Paikkoja onneksi vielä löytyy, eräs kommentaija lataa.

Suvi on vastannut kommenttiin.

– No sehän on toki jokaisen oma päätös. Mä keikkailen kirkoissa lähinnä joulukonserttien muodossa. Muita paikkoja onkin sitten satoja, laulaja vastaa.

MIKSEI SIELLÄ JA TÄÄLLÄ?

Julkaisussa on myös useita kommentteja missä ihmetellään miksei Teräsniskaa nähdä juuri heidän kotikaupunkien ja -kylien kirkossa laulamassa.

– Mutta missä on taas Savonlinna? Viime vuonna ekan kerran olisi täällä ollut, mutta sekin tietty peruuntui. Miksi nyt ei tule tänne? eräs Facebook-käyttäjä tivaa.

– Missä Rovaniemi, toinen ihmettelee.

– Missä on Turku.

– Harmi, Kokkola jälleen pois.

– Ne ketkä kyselee, missä Rovaniemi, missä Pori jne. niin kannattaa ottaa Suomen kartta käteen ja katsoa missä ne on. Sori, oli pakko heittää pieni kevennys, nauraa eräs.

– Voi voi. Suvi tiimeineen on tehnyt aivan varmasti parhaansa tällä aikataululla ja mahdollisuuksilla mitä on. Ja kansa kiukuttelee. Olkaa nyt hyvä ihmiset tyytyväisiä siitä, että on edes jotain. Toiset matkaavat synnyttämääkin sen 300 kilometriä ja te kiukuttelette kun konserttiin on liian pitkä matka. Vähän suhteellisuuden tajua ihmiset. Jos välimatka on liian pitkä niin ei tarvitse mennä. Mutta on kohtuutonta kiukutella siitä täällä, kirjoittaa eräs.

YKSI IHMINEN VOI ESTÄÄ KOKO KONSERTIN

Eräs Facebook-käyttäjä kysyy laulajalta, että kuinka yleistä on, ettei kirkko/seurakunta vuokraa tilojaan viihteellisille tapahtumille.

– On niitä onneksi reilusti vähemmän kuin niitä jotka ottavat kaikki konsertit mielihyvin vastaan, Suvi vastaa.

Laulaja kertoi, että joskus yksi ihminen pystyy estämään koko konsertin.

– Joissain seurakunnissa se saattaa lisäksi olla vaikka vain yhden ihmisen mielipide, eikä välttämättä ollenkaan koko henkilökunnan.

– Esim. kirkkoherroilla on paljon sananvaltaa. Toisissa paikoissa se voi olla kanttori. Joskus se on vähän harmittanut että joku konsertti on estynyt vain yhden ihmisen henkilökohtaisen asenteen vuoksi, mutta kuten aiemmin sanoin, sekin täytyy hyväksyä.

– Kirkko on monille pyhä paikka ja meidän täytyy osata suhtautua siihen sillä arvokkuudella, Teräsniska selostaa.

Seuraa Gekkosta Instagramissa.

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit