Heikki Paasosesta tuli isä! – Julkaisi suloisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa

Suosikkijuontaja Heikki Paasosen ja ex-missi Marita Alatalon esikoistytär on syntynyt.

Julkkisparin lapsi syntyi keskiviikkoaamuna.

Heikki kirjoitti Instagramissa avoimen ja herkän kirjoituksen ”elämänsä hienoimmasta päivästä”.

– Kerronpa teille nyt elämäni hienoimmasta päivästä. Keskiviikkoaamuna lähdettiin Naistenklinikalle. Aikamoinen tohina syntyi siitä kun pikkuneiti päätti tulla maailmaan 2,5 viikkoa etuajassa, Heikki pohjustaa.

– Ripeän pakkauksen jälkeen heitin Maritan päivystykseen ja lähdin kauppaan ostelemaan eväitä ja sitä paljon himoittua salmiakkia. Aika nopeasti kuitenkin tuli minullekin kutsu takaisin ja lähes suoraan päästiin synnytyshuoneeseen, Heikki jatkaa.

– Tuuppasin K-kaupasta ostetut liljat läheltä löytyneeseen ylimääräiseen pissa-astiaan ja viritin matkakaiuttimesta rakkaudella kuratoidun synnytyssoittolistan soimaan.

Heikki kiittelee urheaa puolisoaan ja osaavaa kätilöä ripeästä synnytyksestä. Heikin ei tarvinnut liian kauaa viettää synnytysosastolla aikaa.

– Kiitos käsittämättömän urhean äitinsä ja maailman parhaan kätilön, pikkuinen pääsi maailmaan vain n. 5h synnärillä olon jälkeen.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heikki Paasonen (@heikkipaasonen)

Juontaja kertoo, että Beatlesin Hey Jude biisi säesti ”täydellisen tytön” syntymistä maailmaan.

– Soittolistan satunnaisvalinnalla Beatlesin Hey Juden ”Naanaanaanananaanaa” -outro alkoi soimaan sillä sekunnilla kun täydellinen tyttömme pullahti maailmaan, Heikki kirjoittaa.

– Kyyneleiden virratessa oloni oli kuin Love Actually -tyyppisen romanttisen komedian loppukohtauksessa, jossa toheloa aikamiespoikaa lykästää sittenkin jonkin juonellisen epäloogisuuden johdosta ja kaikki päättyy hyvin. Maritalla fiiliksessä oli syntymän hetkellä ehkä hitusen vähemmän romantiikkaa ja taatusti vähemmän komediaa, Heikki kertoo.

Lopuksi Heikki paljastaa, että tyttären lempinimi saattaa saada vaikutteita Beatlesin kappaleesta.

– Kiitos Paul McCartneyn, Nana saattaa jäädä tyttömme jonkinlaiseksi lempinimeksi, tai sitten ei. Ainakin nimeämiseen asti taidan itse käyttää sitä ihmisten ilmoilla,
(ja tietenkin kotona jo hänen oikeaa, vielä salaista nimeään).

– Kiitos Marita. Kiitos Naistenklinikan upea henkilökunta. Kiitos universumi. Kaikki on hyvin, Heikki päättää päivityksensä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marita Alatalo (@mzalatal)

Myös Marita julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan pienokaisen kanssa.

– Ensikertalaiseksi kaikki kävi uskomattoman nopeasti ja ongelmitta, en voisi olla onnellisempi että meillä Suomessa on näin älyttömän hieno terveydenhuolto. Joka hetki tuntui, että meitä varten oli välittävä ammattilainen huolehtimassa. 11/10 koko Naistenklinikan väelle ja tietysti Heikille. Ihana myös muistuttaa, että synnytys voi olla myös älyttömän hyvä ja onnistunut kokemus. Ja takaisin vauvakuplaan, Martina kirjoitti Instagram-julkaisun yhteydessä.

Äidin päivityksestä käy ilme, että tytär painoi syntyessään 2870 grammaa ja oli 48 senttiä pitkä.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marita Alatalo (@mzalatal)

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit