Jättiverot maksettavaksi! Sara Siepin oli vaikea nousta sängystä, kunnes hän sai kirjanpitäjältä viestiä: ”Kylläpä heräsin!”

Somejulkkisten parhaiten tienaaviin lukeutuva Sara Sieppi paljasti tänään Instagram Stories -osiossa hurjat veromätkynsä.

– Jotenki tosi vaikee nousta sängystä ja sain kirjanpitäjältä viestiä, että maksaa 50 tonnia veronmaksuja! Sara taivastelee hurjaa summaa.

– Kylläpä heräsin, siis viiskymmentä tonnia. Anteeks mitä? Kaunotar jatkaa ihmettelyä.

Sieppi perusti oman Semihima Oy -yrityksen vuonna 2019. Yrityksen ensimmäisellä tilikaudella, joka oli yhdeksän kuukautta, Saran firman liikevaihto oli 215 000 euroa.

– Yrittäjän arki ai että. Okei sisältää siis muitakin ku veroja mm. alvit, ennakot ja mitähän kaikkea, mut joka tapauksessa… kaunotar kirjoittaa videon ohessa.

Sara äimisteli jättiverojaan.

MIELI MAASSA

Sara kertoi sunnuntaina Instagram-tilillään, että hänen mielialansa on ollut alhaalla koko viikonlopun.

– Somesta on voinut saada eri kuvan, mut ollut jotenki mieli maassa koko viikonlopun. Huomenna aion olla taas hyvällä fiiliksellä.

Verouutiset eivät ainakaan parantaneet missikaunottaren fiilistä!

IG: @sarasieppi

Sieppi latasi äskettäin Instagramiins uhkean bikinikuvan, jonka ohessa hän julisti, että ”kymmenen lisäkiloa ovat tehneet hänestä vain onnellisemman”.

Katso kuva täältä.

Lue myös: Oho! Sara Sieppi popsii kakkuja ja saa siitä sanomista! – Lataa nyt suorat sanat arvostelijoille upean tissikuvan kera: ”10 lisäkiloa on tehnyt onnellisemmaksi”!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

Lue myös: Ohhoh! Puolialaston Sara Sieppi ahmi kerralla suklaakonvehtirasian sängyssä aamupalaksi: ”Loma on ihmiselle vaarallisen ihanaa”!

Kuvat:Instagram

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
7 Kommenttia
Tuoreimmat
Vanhimmat Eniten äänestetty
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit