Ohhoh, Tässä ovat Temptation Island Suomi -sinkkukaunottaret! ”Mie en todellakaan oo mikään ruudinkeksijä”

Suomen ylivoimaisesti suosituimman parisuhdereality Temptation Island Suomen kahdeksas kausi starttaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9.! Tulevalla kaudella nähdään 20 kuumaa sinkkua, jotka pistävät neljän pariskunnan päät pyörälle nyt ensimmäistä kertaa kotimaan maisemissa.

Ensimmäisessä jaksossa pariskunnat saapuvat saarelle ja sinkut esittelevät itsensä tuttuun tyyliin, viettelevästi.

Tänä vuonna viettelysten äärellä ollaan Suomen Kainuussa! Ohjelman tiedotteen mukaan Kainuuta kutsutaan Thainuuksi, aiemmat kaudet on kuvattu Thaimaassa.

Nelonen julkaisi tänään tiedotteen, jossa kaikki tulevan kauden sinkut esiteltiin kuvien kera.

Alapuolella sinkkunaisten esittelyt!

NELONEN MEDIA

– Mä pelaan jääkiekkoo, joten mailankäsittely sujuu.

Inkku, 21, Turku

Jääkiekkoa harrastava Inkku on luonteeltaan temperamenttinen ja hyvin päättäväinen.

Hänestä löytyy myös pehmeämpi puoli ja toiset ihmiset aina huomioonottava Inkku kertoo luovansa ympärilleen positiivista ilmapiiriä.

Pelikaukaloita kolunneelta kaunokaiselta ei rohkeutta puutu ja sen myötä hän hyppää mukaan myös viettelysten saarelle.

– Aion tuoda saarelle vauhtia, viettelystä ja paljon tapahtumia, Inkku summaa odotuksiaan tulevalle reissulle. Hän uskoo saavansa kokemuksesta myös elämänmittaisia ystävyyssuhteita.

Inkku viettää tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa sinkkuna ja osaa ottaa sinkkuudesta iloa irti keskivertoa paremmin. Hän käy usein ulkona, mutta oman arvonsa ylläpitämiseksi päästää harvoin ketään kotiinsa asti.

Vaikka Inkku nauttii täysin rinnoin elämästään sinkkuja, toivoisi hän silti löytävänsä rakkauden.

– Usein sanotaan, että naiset alitajuntaisesti etsii isänsä kaltaista miestä itselleen. Minun kohdallani se osuu aika hyvin. Jos kääntyisin kadulla katsomaan perään, olisi mies roteva, itsestään huolehtivan näköinen ja itsevarma, Inkku summaa.

INSTAGRAM: @inkkuseppala

NELONEN MEDIA

– Mie oon nuorempana voittanut piirakanrypytyskilpailun, joten katotaan kuka teistä rypyttää ja kenen piirakkaa.

Milma, 20, Luumäki

Milmalla on usein monta rautaa tulessa ja hänen arkensa täyttyy neljästä eri työstä. Muun muassa parturi-kampaajana ja baarimikkona työskentelevä Milma on avoin, rohkea ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa.

Milma on aurinkoinen ja toiset huomioonottava ja hän rakastaakin hemmotella itselleen läheisiä ihmisiä aamupaloilla, kasvohoidoilla ja milloin milläkin.

Viettelysten saarelle Milma lupaa tuoda paljon naurua ja houkutuksia. Myöskin “tekevälle sattuu” lausahduksen Milma allekirjoittaa täysin. Koko elämänsä sinkkuna ollut Milma ei ole kokematon eikä arka miesten suhteen, ja hän tietää tarkalleen mitä kumppaniltaan haluaa.

– Minun huomioni saa isot miehet, jotka ovat aitoja eivätkä esitä mitään. Arvostan kumppanissa rehellisyyttä, lojaalisuutta ja luottamusta. Saa olla myös hieman rämäpää, jotta selviää paremmin kanssani, Milma nauraa.

– Mies isketään flirtillä, onneksi minulla on aina pilke silmäkulmassa. Olen hullu ja näkyvä persoona kaveriporukoissa. Pakko noiden on vakuuttaa miehet, meinaan ikinä tarvittaessa en ole jäänyt ilmankaan.

NELONEN MEDIA

– Aika moni mua haluais panna, mutta ehkä teidän onneksenne mä en anna.

Sanna, 21, Vantaa

Sanna on naisellinen nainen, joka on sinut itsensä kanssa. Sanat rakastava, rehellinen, määrätietoinen ja herkkä kuvaavat Sannaa täydellisesti. Vapaa-aikaansa Sanna viettää kuntosalilla sekä kirjojen parissa ja arkeen mahtuu myös opiskelua.

Sanna on elänyt sinkkuna noin vuoden verran ja kuvailee elämäänsä rauhalliseksi. Hänen tulee kyllä käytyä baareissa, mutta harvoin hän sieltä ketään mukaansa ottaa. Enemmänkin hän on sinkkuna keskittynyt nauttimaan omista hetkistä. Sannan haaveissa on rakastava parisuhde, mutta hän on mieluummin sinkkuna ystävien ympäröimänä kuin, että säätäisi jonkun kanssa ilman mitään määränpäätä.

Yli 180 cm pitkät ja itsevarmat sekä luotettavat miehet saavat Sannan sukat pyörimään jaloissa, ja tarpeen tullessa Sanna iskee miehen itsevarmuudellaan ja huumorintajullaan.

Sanna lähtee Temppareihin iloisin ja odottavin mielin.

– Mun bravuuri on ehdottomasti kalastus- ja eräjormailu-taidot!, Sanna kertoo ja nähtäväksi jääkin, minkälaisia saaliita Sanna reissultaan nappaa.

INSTAGRAM: @sannaalexandraa

NELONEN MEDIA

– Mä oon käynyt elämäni aikana kahdesti treffeillä, joten en haluais anoo, mut kolmas kerta toden sanoo, Jenna sanoo.

Jenna, 21, Oulainen

Tarjoilijana työskentelevä Jenna on rauhallinen, positiivinen ja henkisesti vahva persoona. Vapaa-aikanaan hän rakastaa matkustella, käydä salilla ja laittaa ruokaa. Myös luonto on Jennalle monella tapaa tärkeä voimavara. Oman hengellisen puolen kehitys on hänellä lähellä sydäntä, ja onkin tuonut helpotusta omaan elämään vaikeiden asioiden käsittelyssä. Aidosti iloisen ja hyvän kuuntelijan taidoista on varmasti apua varatuille miehille tunteiden vuoristoradassa.

Pian vuoden sinkkuelämää viettänyt Jenna haluaa löytää seuraavaksi loppuelämänsä kumppanin. Hakusessa on mies, joka tietää mitä elämältään haluaa.

– Tykkään miehistä jotka ovat itsevarmoja ja uskaltavat sanoa ajatuksensa ääneen. Myös hyvät keskustelutaidot ovat iso plussa, kun itse pidän analysoivista keskusteluista, Jenna kuvailee unelmamiestään.

Temptation Islandille Jenna aikoo lähteä odottavaisin mielin ja toivoo saavansa erilaisilta persoonilta itselleen uusia näkökulmia arkeen. Hänen aito ja lempeä lähestymistapansa sekä nuorempana hankitut erätaidot voivatkin olla valttikortteja viettelysten saarella.

INSTAGRAM: @jnorjavaara

NELONEN MEDIA

– Mä oon vähän kyllästynyt mun omaan sukunimeen, niin löytyiskö täältä jotain uutta? Sonja kysyy.

Sonja, 18, Järvenpää

Viinejä ja hyvää ruokaa rakastava Sonja kuvailee itseään spontaaniksi ja huolehtivaksi skorpioniksi. Vuoden sinkkuelämää viettänyt Sonja on ehtinyt opiskelujen ohella viettämään jo railakkaitakin aikoja. Tämänhetkistä elämäntapaansa Sonja kuvailee kuitenkin rauhalliseksi

Nuoresta iästään huolimatta Sonja tietää jo tarkalleen, mitä elämältään ja elämänsä mieheltä haluaa.

– Lyhyemmät jutut ei enää kiinnosta vaan hakusessa on pidempiaikainen suhde tumman, tatuoidun ja vanhemman miehen kanssa.

Kriteerit täyttävän miehen tullessa kohdalle Sonja hurmaa mielenkiinnon kohteensa aggressiivisella katsekontaktilla ja huolitellulla ulkonäöllään.

INSTAGRAM: @sonjapatricia

NELONEN MEDIA

– Mulla on kymmenen vuotta seurustelutaustaa, tänne mä tulin vaan sinkkuna pitää hauskaa, niin tehdään tästä reissu mikä voidaan kaikki vanhana muistaa.

Anniina, 27, Tampere

Valmentajana ja fysioterapauttina työskentelevä Anniina harrastaa kuntosalia ja luonnossa liikkumista. Heittäytyvä Anniina tykkää myös kokeilla uusia lajeja. Anniina on helposti lähestyttävä, positiivinen persoona, joka tuo aurinkoa mukanaan mihin ikinä meneekin. Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen Anniinalle tuli vahva tunne, että hän haluaa kokea sinkkuelämän, ennen kuin on valmis sitoutumaan loppuelämäkseen.

Sinkkuelämä onkin lähtenyt rauhallisesti käyntiin ja rima miesten suhteen on korkealla, eikä hänellä ole tarvetta yhden illan jutuille.

– Olen avoin ja rehellinen ja haluan aina kaikille pelkkää hyvää. Tunnen hyvin omat arvoni ja rajani ja näiden sisällä olen valmis ottamaan kaiken ilon irti reissusta. Kunnioitan parisuhteiden rajoja ja haluan pareille parhaan mahdollisen kokemuksen reissusta, kuvailee Anniina odotuksiaan tulevalle reissulle.

INSTAGRAM: @astrosaukko

NELONEN MEDIA

– Mie en todellakaan oo mikään ruudinkeksijä, mutta aivan varmasti paikalla aina kun räjähtää.

Sanni, 22, Rovaniemi

Ratsastusta ja koiran kanssa lenkkeilyä harrastavan Sannin arkeen mahtuu myös opiskelua. Sanni on ulospäinsuuntautunut, iloinen ja itsenäinen piristysruiske, jonka seurassa ei tule tylsää.

Temppareihin hän lähtee mukaan odottavaisin ja positiivisin mielin. Sanni kertoo olevansa aina paikalla, kun tapahtuu. Harvemmin draamat lähtevät hänestä käyntiin, mutta jotenkin hänet aina liitetään niihin. Nähtäväksi jää, miten käy draaman viettelysten saarella.

Pari vuotta sinkkuna elänyt Sanni on nauttinut sinkkuelämästään täysillä. Sanni kertoo olevansa vaikeasti tavoiteltava sinkku, mutta hyvien tyyppien kohdalla hän saattaa pysähtyä – ainakin hetkeksi.  Eniten Sannin mieleen ovat pitkät, kunnolliset ja itsenäiset miehet.

Miehen iskemisestä Sannilla ei ole kokemusta, sillä yleensä miehet tulevat iskemään häntä.

– Jos nyt joku pitää sanoa, niin riittää kun menee paikalle, Sanni kuvailee tapaansa iskeä miehiä.

INSTAGRAM: @sannigranroth

NELONEN MEDIA

– Jos sä jotain leikkii alat, niin mä opetan teille temppujen salat.

Viola, 25, Jyväskylä

Musiikin parissa työskentelevä Viola harrastaa cheerleadingia, telinevoimistelua ja kuorolaulua. Viola on hassutteleva, empaattinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva ilopilleri, jolla harvoin hymy hyytyy.

Temppareihinkin Viola lupaa tuoda iloisuutta ja energiaa. Hän on porukan viihdyttäjä, joka myös tarvittaessa tulee ja analysoi muiden suhdekoukeroita.

Puoli vuotta sinkkuna ollut Viola viettää paljon aikaa urheilun ja kavereiden parissa. Hän haaveilee “sen oikean ja viimeisen” löytymisestä, eivätkä lyhyet jutut kiinnosta häntä. Viola tykkää urheilullisista, rohkeista ja huumorintajuisista miehistä. Tärkeimmäksi Viola kuitenkin nostaa sen, että yhdessä on hauskaa ja pieni silmäpelikin luonnistuu.

Omaksi bravuurikseen Viola nimeää korttitemput, juustokakut ja erilaiset akrobatiatemput.

Kiinnostavan henkilön tullessa kohdalle Viola viettelee hänet rohkealla, avoimella ja iloisessa persoonallaan. Hän heittää miehille usein haasteita, sillä hän tykkää kilpailla kaikessa.

INSTAGRAM: @violafanni

NELONEN MEDIA

– Lääkäri sano, että mä voisin siedättyä mun kananmuna-allergiasta jos mä saisin joka päivä vähän munaa. Niin voisitteko te auttaa mua tän asian kanssa?

Tiina, 20, Lahti

Sirkusartistiksi opiskeleva ja somevaikuttajana työskentelevä Tiina rakastaa videoiden tekoa, valokuvaamista, piirtämistä ja tietokonepelejä. Luonteeltaan pirteä, rohkea, luova ja spontaani Tiina kuvailee itseään myös hymyileväksi ja unelmoivaksi.

Vajaan vuoden sinkkuna ollut Tiina toivoisi rakkauden löytyvän, mutta ei kuitenkaan kiirehdi asian kanssa. Vuoteen on mahtunut hauskaa ja huoletonta sinkkuelämää. Mitä tulee Tiinan unelmakumppaniin, saadaan vastaus kuin apteekin hyllyltä

– Pidän spontaaneista ja energisistä persoonista. Sopiva tasapaino nörtteilyn ja urheilullisuuden välille olis unelma!

Sopivan henkilön tullessa kohdalle Tiina hurmaa hänet hymyilemällä, pienellä flirtillä ja olemalla aidosti kiinnostunut toisen asioista. Bravuurikseen hän kertoo myös huonoillekin vitseille nauramisen.

INSTAGRAM: @tinketinke

NELONEN MEDIA

– Mä tulin tänne dokaa ja viihtymään ja mä olen täällä teitä varten, jos te alatte mokaa ja kiihtymään.

Ella, 24, Salo

Sekä kosmetologiksi, että lähihoitajaksi valmistunut Ella tekee lähihoitajan töitä kehitysvammaisten asuntolassa.

Työn lisäksi arkeen mahtuu myös beachvolleyta, sulkapalloa, peli- ja elokuvailtoja ystävien kanssa sekä metsässä samoilua. Ella kuvailee itseään rauhalliseksi, rennoksi ja eläinrakkaaksi luonnonlapseksi, josta löytyy myös yllytyshullu heittäytyjä puoli, joka tykkää bilettää.

Vajaa neljä vuotta sinkkuna elänyt Ella on valmis sekä lyhyemmille jutuille, että ihan kunnon rakkaustarinalle. Ella pitää rennoista miehistä, joiden seurassa tuntuu siltä, että voi olla täysin oma itsensä.

– Tulin myös venyttämään omaa mukavuusaluettani, sillä kaksosena olen elänyt yhteistä elämää siskoni kanssa koko elämäni. Ensimmäistä kertaa elämässäni lähden yksin kolmen viikon reissuun ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Toivon siis löytäväni rohkeutta uusien ihmisten tapaamiseen ja heidän kanssa tutustumiseen sekä keskusteluun. Ehkä uskaltaudun elämäni ensimmäisille treffeillekin kokemuksen jälkeen.

INSTAGRAM: @ellaadele

Lue myös: Temptation Island Suomen seuraava kausi kuvataan kotimaassa! – Haku ohjelmaan käynnissä!

 

View this post on Instagram

 

Tässä ensimmäiset maistiaiset tulevasta Tempparikaudesta🔥 Startti 30.9 #tisuomi #thainuu @tisuomi #sinkut

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Ohjelman juontaa tuttuun tapaan Sami Kuronen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Kaunis ja jylhä Thainuu toivottaa matkailijat tervetulleiksi Temptation Islandille Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 30.9. klo 21.

Kuka julkkispari on mielestäsi ärsyttävin? Äänestä tästä!

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Lue seuraavaksi

SUOSITTUA
TUOREIMMAT

Uusimmat kommentit