Epätoivon partaalla ollut Maisa Torppa turvautui botoxiin: ”Puolisokin kiittää!”

Kohublondi Maisa Torppa kertoi hiljattain Instagramin tarinat-osiossa käyneensä ottamassa naamaansa botuliinia, eli botoxia. Botoxia käytetään siloittamaan muun muassa ryppyjä, mutta samalla se toimii myös helpotuksena erilaisiin ongelmiin.

– Oon aikaisemmin puhunut täällä siitä, että kärsin järkyttävistä purentalihasjumeista. Päänsärky on ollut öisen narskuttelun takia aivan järkyttävää ja mitkään särkylääkkeet ei siihen auttanut, Maisa kertoi.

Maisa kertoo kokeilleensa erilaisia hoitomenetelmiä ja lääkkeitä kyseiseen vaivaan tuloksetta. Hän on käynyt muun muassa hieronnassa sekä käyttänyt purentakiskoja. Lopulta plastiikkakirurgi oli suositellut naiselle botuliinia, joka toi heti helpotusta.

– Olin jo ihan epätoivoinen, koska päänsärky rassasi jokaista päivää. Sitten mä löysin avun, joka vei kaikki kivut pois!! Päänsärkylääkkeitä ei olla tämän jälkeen tarvittu kertaakaan ja olo on aivan ihana, kun kipu on poissa!! Maisa kuvailee botox-hoidon jälkeen.

- ILMOITUS -

Myös Maisan aviomies Mikko on helpottunut vaimonsa saamasta avusta.

– Voi kun olisin tiennyt tästä hoitomuodosta heti kipujen alettua, niin ei olisi tarvinnut kestä särkyä päivääkään! Kaikki kivut katosi ja puolisokin kiittää, kun en enää narskuttele öisin, Maisa hehkutti.

Maisa Torppa esitteli vaalean unelmakotinsa – uskoisitko että talossa asuu kolme lasta? – Kuvat!

Kuvat:Instagram

NÄIN SAAT 400€ BONUKSEN + 120 ILMAISKIERROSTA

  • Tee ilmainen pelitili LuckyDinolle ja saat 20 ilmaiskierrosta Book of Dead kolikkopeliin.
  • Lisäksi saat ensimmäisen talletuksen yhteydessä 400€ bonuksen + jopa 100 extra ilmaiskierrosta.

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit

Viikon suosituimmat

UUSIMMAT

Kuulitko julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected]