Maisa Torppa avaa lisää yksityiskohtia kiusaamisvyyhdistä: ”Hetki sitten hän lähetti sukulaiselleni pitkän herjaavan viestin”

Kohublondi Maisa Torppa kertoi pari päivää sitten Instagram-tilillään poliisin lähettämästä kirjeestä, jossa kerrottiin, ettei häntä ole syytä epäillä erään ex-ystävän kunnianloukkauksesta tai siitä, että Maisa olisi tehnyt henkilöstä perättömän lasun, eli lastensuojeluilmoituksen.

Nyt Maisa kertoo lisää yksityiskohtia Instagram Stories -osiossaan.

– Mun on elämässä sen verran parempaa tekemistä, etten ole kauheesti jaksanut näihin juttuihin ottaa kantaa. Kuitenkin viimeisen vuoden aikana musta on kirjoitettu ihan järkyttäviä uutisia, joiden lähteenä on ollut mun ystäväpiiriin aikaisemmin kuulunut henkilö, Maisa aloittaa.

– Laitoin päivityksen siitä, että tämän henkilön tekemät kolme rikosilmoitusta tuli kirjeenä postissa, jossa poliisi kertoi ettei epäile minua mistään näistä hänen väittämistään rikoksista. En muuten jaksaisi käyttää tälläiseen päivitykseen sekuntiakaan, mutta tämä henkilö on sen verran tehnyt vuosien aikana tarkoituksen mukaista pahaa minulle, että näytän muutaman jutun. Haluan näyttää kuinka äärimmäisyyksiin aikuisen tekemä kiusaaminen voi mennä, etenkin kun hän käyttää julkisuutta vahingoittamiskeinonani.

- ILMOITUS -

Kohukaunotar on lisännyt tarinat-osioon myös kuvakaappauksia erään toimittajan kanssa käydystä viestittelystä. Kyseinen toimittaja on kirjoittanut uutisia Maisaan kohdistuneista rikosilmoituksista.

– Henkilö kenen tekemät perättömät rikosilmoitukset tulivat postissa aiheettomina antoi alkuvuonna useille eri lehdille haastatteluita syyttäen minua monesta perättömästä asiasta. En ole juttuja lukenut, mutta nyt niitä täytyy alkaa kasaamaan.

– Vastaan tuli äsken uutinen josta kävi ilmi, että hän on nämä tekemänsä perättömät rikosilmoitukset näköjään ihan toimittanut kokonaisuudessaan eri medioille. Ei mikään pikkujuttu…Eiköhän jokainen hoksaa motiivin ilmoitusten tekoon.

Maisa jakoi myös kuvakaappauksen Facebook-ryhmästä, jossa eräs henkilö väitti Maisan pahoinpitelevän lapsia.

– Minuun otti yhteyttä useat ihmiset jotka kertoivat tämän henkilön levittävän valheellista tietoa, että pahoinpitelen lapsia.

Maisa kertoo, että hänen ainut toiveensa on, että tämä kyseinen henkilö jättäisi hänen perheensä rauhaan.

- ILMOITUS -

– Todennäköistä se ei kuitenkaan ole, koska hetki sitten hän lähetti sukulaiselleni pitkän herjaavan viestin.

Maisa kertoo, että ex-ystävän tekemistä asioista saisi tehtyä jo lähes kirjan.

– Jos tämä henkilö olisi suostunut lähteä rauhassa ystäväpiiristäni ja jatkaa omaa elämäänsä omissa ympyröissään, niin mieleeni ei olisi ikinä tullut puida tälläisiä asioita julkisesti.

– Hänen tapansa toimia kiinni jäätyään oli kuitenkin hyökätä minua vastaan ja aiheuttaa minulle ja perheelleni mahdollisimman paljon pahaa, Maisa kertoo.

Kohukaunotar Maisa Torppa kertoo saaneensa päätöksen poliisilta! – ”Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista”

- ILMOITUS -

Kuvat:Instagram

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
3 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Kuuluuko sulle.
Kuuluuko sulle.
12 päivää sitten

En nyt ymmärrä onko tämä ”yksi ja sama henkilö”, kuten Maisa usein mainitsee, se nykyisen puolison exä, vaiko sittenkin Maisan ex-ystävä?…
Toisaalta kun poliisi tuntuu usein laittavan maisalle viestiä että hän on syytön, ja häntä nyt kiusataan,niin voisiko Maisa näistä poliisien viesteistä ja kirjeistä julkaista kuvia? En jaksaisi joka päivä lukea samaa uutista. Päästäisi tästäkin vatvomisesta!
Ja toisaalta jos seiskalla on videomateriaalia Maisasta riehumassa. Niin eikö tämän voisi julkaista? Kyseinen lehti kun julkaisee kaiken muunkin… Sittenhän tiedettäisiin.

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
Vastaa  Kuuluuko sulle.
12 päivää sitten

Vuosikausia on tämä henkilö Maisaa riivannut, ei voi olla Mikon exä silloin. Välillä kuitenkin on Mikon exä, välillä ex-ystävä. En halua Maisaa kiusata, mutta hyvä olisi nyt saada näkyville mustaa valkoisella näistä jutuista. Loppuisi puheet ja kommentoinnit täälläkin. Jokainen meistä tekee virheitä, kukaan ei ole täydellinen, mutta juuri nuo Maisan sekavat selitykset lietsovat ihmisiä täällä kommentoimaan kriittisesti. Lyhyt selkeä selvitys, faktat pöytään ja Maisa saa elää rauhassa. Ei tuo sen kummempaa ole. Kannattaa elää rauhallista perhe-elämää Nurmijärvellä niin hetken kuluttua kukaan ei edes muista eikä kaipaa Maisa Torppaa.

Pena
Pena
13 päivää sitten

Olis pitänyt sitä some taukoo ja hoivannut ukkoonsa.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: