Kohukaunotar Maisa Torppa kertoo saaneensa päätöksen poliisilta! – ”Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista”

Maisalla on asiaa.

Gossip Moms Suomi -sarjaakin tähdittävä Maisa Torppa julkaisi hetki sitten Instagram-päivityksen, jossa hän kommentoi pitkästä aikaa ikävää vyyhtiä, johon liittyy muun muassa ex-ystäviä, kunnianloukkauksia sekä perättömiä lastensuojelu- ja rikosilmoituksia.

Näin Maisa kertoi Instagram-julkaisussaan:

– Vuosi sitten uutisoitiin laajalti, että musta on tehty rikosilmoituksia siitä että tekisin perättömiä lastensuojeluilmoituksia ja loukkaisin ihmisten kunniaa. Lehtiin annettiin kamalia haastatteluita ja someen laitettiin syyttäviä ja mollaavia päivityksiä. Itse olen koko aika tiennyt etten ole koskaan mitään laitonta tehnyt, joten en jaksanut tälläiseen julkiseen pelleilyyn lähteä mukaan, Maisa kirjoittaa.

- ILMOITUS -

– Tänään tuli taas yksi päätös jossa poliisin mukaan ei ole mitään syytä epäillä, että olisin henkilön kunniaa loukannut tai että olisin mitään perätöntä lastensuojeluilmoitusta tehnyt. Jo toinen loistava ja meille alusta asti selvänä ollut päätös tälle viikolle! Mielestäni näiden perättömien rikosilmoitusten tekeminen ja vieminen julkisuuteen lehtien ja somen kautta kertoo pelkästään tekijästä itsestään. Äärimmäisyyksiin mennyttä kiusaamista, hän jatkaa.

– Kaikki alkaa ratketa. Nyt jään odottelemaan, että mediat uutisoi velvollisuutensa mukaan samalla laajuudella, kuin perättömistä epäilyistä, Torppa selostaa.

Maisa julkaisi päivityksen yhteydessä myös upean selfien, jossa näkyi myös muhkea vihkisormus.

Kuvakaappaus: Maisan Instagram

Lue tuorein uutinen liittyen Maisa Torppaan:

Maisa Torppa avaa lisää yksityiskohtia kiusaamisvyyhdistä: ”Hetki sitten hän lähetti sukulaiselleni pitkän herjaavan viestin”

Lue lisää

Kommenttiosio

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
14 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Tiina Tirkkonen
Tiina Tirkkonen
13 päivää sitten

Oi kun ootte tyhmiä ihan kaikki ketkä edes harrastaa tällästä ”interwebbi” toisten ihmisten asioista jankuttamista, huhhuh.. nolottaa teidän puolesta. Oli kuka hyvänsä, tehnyt tai ollut tekemättä mitä tahansa, niin v****ako se kenelläkään kuuluu, toisten asioita.. varsinkin että ”jos ei ole muuta kuin negatiivista sanottavaa niin parempi olla vaikka hiljaa”

Ansku
Ansku
13 päivää sitten

Maisa on ollut ohjelmissaan hauska ja empaattinen ihminen. Ne jotka sanovat, etteivät ole kiinnostuneet hänen tekemisistään, valehtelevat itselleen. Moni haluaisi saman, mitä Maisa on nyt saanut. En ole saanut koskaan muunlaista käsitystä hänestä kuin että kaunis, hauska, välittävä ja luova ihminen. Jos nyt vertaa vaikka julkisuuden Sanna Mariniin niin hänhän on juurikin se (vallanhimoinen, itseään esille tuova, välinpitämätön, tunteeton narsisti) mitä Maisaa haukutaan. Ettekö todellakaan pysty tunnistamaan eroa ?

Soteope
Soteope
Vastaa  Ansku
13 päivää sitten

Ohjelmat ovat eri asia kuin todellinen elämä. Siinä Nikon kanssa olleessa ohjelmassa ei kyllä ollut kuin kiroilua ja mennään ryyppään. Kyseisellä henkilöllä lienee kaksi persoonaa, näinhän Latvalan äitikin sanoi. Pääministeristämme olen täysin samaa mieltä kanssasi. Maisan kauneus tulee meikeistä, ilman meikkiä ihan tavallisen näköinen. Annetaan Maisan kuitenkin olla rauhassa ja toivotaan, ettei itse enää kerro valheita itsestään, kuten esimiestutkinto ym. Näillä jutuilla on pilannut maineensa. Naisten väliset riidat ja kantelut ovat oma juttunsa, joissa puolin ja toisin syytelty.

Väinö
Väinö
Vastaa  Ansku
12 päivää sitten

Voi voi sun höpinöitä! Ei tätä voi kuuna pvänä verrata Sannaan! Jotka Maisan turhuuden kanssa ollut suhteessa, tietää hänestä ehkä kaikkei parhaiten! Maisasta ei ole ikinä PM. Katsellaan rauhassa, mitä hänen kohdallaan tulemansa pitää! Joulun odotusta.

Aikki
Aikki
14 päivää sitten

Jättäkää Maisa rauhaan. Hän joutui koulukiusatuksi joten pitääkö kiusaamista jatkaa myös lehtien sivuilla. Kateus on kamala tauti, ja siitä on ilmeisesti kysymys myös Maistan tapauksessa. Maisa vaikuttaa hyväntahtoiselta, joten…

ursu
ursu
Jäsen
Vastaa  Aikki
14 päivää sitten

Mistä ihmeestä voisi kukaan olla kateellinen Maisalle? Jos hän ymmärtäisi olla tykyttämättä aivan pikkuriikkisiäkin yksityisasioitaan julkisuuteen, hän saisi olla aivan täysin rauhassa. Ketään ei oikeasti kiinnosta tämä Maisa Torppa!

Ansku
Ansku
Vastaa  ursu
13 päivää sitten

Minua kiinnostaa kyllä, miksi väität ettei ketään kiinnosta, itseäsikin kiinnostaa, kun täällä hänen palstaansa luet hahaha…

Soteope
Soteope
Vastaa  Aikki
13 päivää sitten

Et voi olla tosissasi. Kyllä kiusaamista on tapahtunut varmaan puolin ja toisin. Eipä ne Maisan ex-ystävätkään ehkä viattomia ole. Mutta kyllä Maisakin on perättömiä asioita puhellut ja julkaissut. Itse keksi esimieskurssin ja sieltä valmistumisen. Entä sitten aikuislukio ja sairaanhoitajaopinnot? Ja jääkiekkoilijoiden kiristäminen valeraskaudella. Ei pidä unohtaa näitä. Pikkupoikansa hylkäsi. Ei nuo jutut ole valheita. Ja eihän poliisit nyt akkojen riitelyyn tuhlaa resursseja. Toivottavasti Maisa on nyt aikuistunut ja elää IT- miehen ja tyttärensä kanssa normaalia elämää sekä korvaa pojalleen menetetyt vuodet ilman äitiä.

Ansku
Ansku
Vastaa  Soteope
13 päivää sitten

Ehkä sun ei kuuluisi arvioida hänen elämäänsä?

Soteope
Soteope
Vastaa  Ansku
13 päivää sitten

Ehkä tiedän jotain sellaista mikä on totisinta totta.

Mailis Saarikko
Mailis Saarikko
14 päivää sitten

Jättäkää Maisa rauhaan ,tää on hengistä väkivaltaa. Ei ihme että koulussa on kiusaamista , kun kaikki antaa esimerkkiä miten täällä käyttäydytään, joka puolella henkistä väkivaltaa , media antaa tähän mahdollisuuden ,lapset saa kuulla kotona kaiken , mikä on lopputulos, sen näkee ja kuulee

Sössökoski
Sössökoski
Vastaa  Mailis Saarikko
14 päivää sitten

Poistakaa maisa julkisuudesta.

Ansku
Ansku
Vastaa  Sössökoski
13 päivää sitten

Poista itses, osta kestoltaan köyttä ja hyppää jojoon

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
Vastaa  Ansku
13 päivää sitten

Ohoh, onpas sinulla kovat piipussa. Toivotaan nyt kaikki yhdessä Maisalle viisautta jatkossa valita paremmin ystävänsä ja mukavaa perhe-elämää siellä Nurmijärvellä. Näin Joulun edellä ollaan kaikki ihmisiä toisillemme.

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: