Näin saat 20 vapaapeliä

Ei omaa rahaa, ei riskiä.
  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.
Gekkonen Viihde Jari-Matti Latvalan paljastuskirja tuhosi Maisan Torpan onnen! - Surun kuihduttama kohukaunotar julkaisi...

Jari-Matti Latvalan paljastuskirja tuhosi Maisan Torpan onnen! – Surun kuihduttama kohukaunotar julkaisi itkuisen sokkipäivityksen: ”En jaksa edes nousta sängystä”

Somevaikuttaja ja lentoemäntä Maisa Torppa avautui hetki sitten Instagram-tarinat palvelussa voineensa huonosti viime aikoina.

– Taitaa olla aika kertoa totuus iloisten instakuvien takaa viime viikoilta. Mun paino on laskenut viimeisen kahden viikon aikana -5 kiloa. Joka päivä en ole jaksanut nousta edes sängystä, Maisa Torppa aloittaa kirjoituksensa.

Maisan suru liittyy hänen ex-rakkaansa rallikuski Jari-Matti Latvalan julkaisemaan Elämäni erikoiskoe -elämänkertaan. Kirjassa kerrottiin, että Maisa petti Jari-Mattia vain viikko kihlajaisten jälkeen Himoksen festareilla.

– Ajattelin, ettei mun edellinen puoliso olisi pystynyt mua enempää enää satuttamaan. Olin väärässä. Eräs rallikuskin vaimo kitetytti: ”Älä Maisa huoli. Jokainen tietää kuka on tämän tarinan pahis”. Tästä huolimatta nämä mun entisen puolison valheet ovat satuttaneet mua todella syvästi.

– Julkisuuden henkilönä mun tulee kestää kritiikkiä, mutta minusta kertovia paikkansa pitämättömiä väitteitä ei minunkaan tarvitse sietää. Mua sattuu nähdä myös se, kuinka monia kymmeniä läheisiä meidän ympärillä Jari-Matin toiminta on järkyttänyt ja satuttanut.

Maisan oli tarkoitus esittää Latvalan väitteet valheeksi. Kaunotar ei kuitenkaan pystynyt julkaisemaan todisteita.

– Olin julkaisemassa pitkän tekstin johon oli tulossa viestit kuvat ja videot todisteiksi kumoamaan Jari-Matin kertomat monet valheet.

– Olin tekstissä kertonut totuuden yksityisistä rankoista tapahtumista. Selvästikin asianajajan opettaman ”näin asiat on nähty” -lauseen sijaan halusin tuoda esiin todelliset faktat todisteineen. Olin myös suostunut moniin haastatteluihin. Kuitenkin tätä julkaisua tehdessäni pysähdyin ja järkyttyneenä tajusin, että mitä helkkaria olen tekemässä. Minähän olen vajoamassa yhtä alas kuin vastapuoli! Päätin olla meistä se fiksumpi ja pysyä toisen käytöksestä huolimatta asioiden yläpuolella.

– Jari-Matti olisi pystynyt ajamaan sellaisen uran, joka olisi riittänyt kirjaksi, eikä siinä olisi tarvinnut mustamaalata entistä puolisoa, jotta kirja myisi. Hänen teoistaan huolimatta toivon hänen löytävän elämäänsä samanlaisen onnen ja rauhan kuin mitä itse olen löytänyt. Uskon, että paras rangaistus on se, että hän joutuu elämään lopun elämää tiedän kanssa, että on valehdellut faneilleen.

Maisa on viime aikoina tukeutunut vahvasti perheeseensä ja läheisiinsä.

– Nämä viikot olen jaksanut tunnista seuraavaan mun maailman ihanimman perheen ja rakkaimpien ystävien avulla.

– Olen tuhansiksi pirstaleiksi hajotettu. Ajattelin aluksi piilottaa suruni, mutta tajusin ettei siinä ole hävettävää. Halusin tuoda rehellisesti julki sen, kuinka pahasti toista ihmistä voi satuttaa. Nyt on pakko kerätä voimia, jotta jaksaisin taas joku päivä olla iloinen ja vahva oma itseni, Maisa päättää.

Maisa myös toivoi ettei hänen teksteistään tehdä uutisia, mutta ottaen huomioon yleisön kiinnostuksen aiheeseen päätimme julkaista tekstit.

Alla tuore kuva itkuisesta Maisasta:


Lue myös:

Pettäjäksi kohukirjassa haukuttu Maisa Torppa piikittelee ex-rakkaalleen Jari-Matti Latvalalle

OHO! Pettäjäksi väitetty Maisa Torppa kommentoi rajuja kirjaväitteitä: ”Valheista pettyneenä ja surullisena annan oikeustahojen hoitaa asian”!

Kirja: Maisa Torppa petti Jari-Matti Latvalaa Himoksella heti kihlauksen jälkeen: ”Käyttäytyi kuin sinkkunainen!”

Jari-Matti Latvala kertoo kirjassaan mikä ajoi hänet pettämään Maisa Torppaa

Tekeekö mieli avautua? Tartu Gekkosen Vieraskynään, julkaisemme parhaat kirjoitukset. Klikkaa lomakkeeseen tästä.

Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä
  • Avaa pelitili Lucky Dinolle
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää

KESKUSTELU

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin pelisääntöihin.

Haluatko kommentillesi kasvot? Voit kommentoida ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröityminen mahdollistaa oman profiilikuvan asettamisen, joka näkyy julkisena kaikille keskusteluissa. Voit luoda Gekkoseen tilin alapuolella olevasta linkistä.
Tilaa
Ilmoita minulle sähköpostilla
guest
60 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
Kamala Harris Usa
Kamala Harris Usa
17 tuntia sitten

Jossain Hymyssä Maisa ilmoitti, ettei muutenkaan pääse helpolla ylös sängystä, makaa koko pvn jos poika ei ole hänellä eli varmaan tosi usein…eli ei mikään sinänsä muutu

Kerstin
Kerstin
5 päivää sitten

Nokia pystyy ja eteenpäin
Sinulla on hieno avioliitto

sartsa
sartsa
7 päivää sitten

ensin hän selitti ukostaan sitä ja tätä, mutta tällä eksällä ei siis ole vastavuorosesti lupaa tehdä sitä, että kertoo asiat omasta näkökohdastaan. HMMM.. sitä saa mitä tilaa

Mikko
Mikko
7 päivää sitten

Kyllä tuolla meikillä taas tulee rahaa ainakin seiskalta ,mites se mökki Puumalassa kun Maisa niin kehui että ostettiin huvila Maisa 10%Jari 90%

Telle
Telle
Vastaa  Mikko
7 päivää sitten

Jossain oli tieto, et Jari osti Maikin
osuuden. (Alkusyksyllä, ennen kirjan
ilmestymistä.)

 
Monni
Monni
7 päivää sitten

Mulle tuli tuosta Kuvasta mieleen joku vanki.

melanie
melanie
Vastaa  Monni
3 päivää sitten

No voi voi sentään, katso uudelleen se on se p-e-l-l-e joka tyrkyttää itseään jokaiseen mediaan. Sama Maisuli joka on tekoitkulla saanut naamansa punaiseksi, kuka muu edes keksii itkukuviaan julkaista kuin pelle. Kokeilkaahan tuo onnistuu sipulia hienontamalla näppärästi.

Kari
Kari
8 päivää sitten

Jarille tsemppiä,Torpan avautuminen itku kuvineen on säälin hakemista. Toivottavasti miehet ovat jatkossa näistä naisista erossa ja näitähän siipeiljiöitä riittää.Aina verkot vesillä ja p…pystyssä.

Pk88
Pk88
8 päivää sitten

Tässä taas näkee näiden golddiggereiden touhun.Otetaan rikkaita miehiä vaikka heistä ei sen enempää välitä kuha oma imago nousee ja rahaa on merkkivaatteisiin ja koruihin.
Ja sitten tehään selän takana kaikenlaista.
Ja sitten kun siitä jäädään kiinni niin uhriudutaan. Todella säälittävää!!. Jarille tässä voimia pitää toivoa.
Ja muistkaa miehet älkää ottako tai kustantako yhdenkään naisen elämää.

Muokattu viimeksi 8 päivää sitten by Pk88
annu
annu
8 päivää sitten

Karaistu vähän tyttöhyvä, miehiä tulee ja miehiä menee.

 
Liina
Liina
8 päivää sitten

Voi voi! Ja taas kerran voi voi!

Pöh
Pöh
8 päivää sitten

Nyt on turha vinkua kun totuudet tuotiin pöytään ja paras kun katoot julkisuudesta!

Tk
Tk
9 päivää sitten

Onhan se päivän selvää kuka petti ja ketä et olisi noin nopeaa mennyt naimisiin taas uuden kumppanin kanssa jos ei teillä ole ollut jotain jo ennen. Nyt loppui sun seuraaminen en lue enää sun juttuja ikinä todella surkeeta esittämistä kiitos ja hei.

Birke
Birke
9 päivää sitten

Kuules Maisa, ei savua ilman tulta…

Sitä enemmän pa…ka haisee mitä enmmän sitä tonkii …siihen ei auta edes krokotiilin kyyneleetkään.

Kerstin
Kerstin
Vastaa  Birke
5 päivää sitten

Eikähän kannatan haukkua kun ei totuutta tiedä
Ja mitä sitten
Oletteko haukkujat itse niin puhtoisia

 
Paula
Paula
9 päivää sitten

Ketä kiinnostaa. Setvikää suhteenne ihan keskenänne.

Meiju
Meiju
9 päivää sitten

Selvästikin asianajajan opettaman ”näin asiat on nähty” -lauseen sijaan halusin tuoda esiin todelliset faktat todisteineen…. tätä julkaisua tehdessäni pysähdyin ja järkyttyneenä tajusin, että mitä helkkaria olen tekemässä. Minähän olen vajoamassa yhtä alas kuin vastapuoli!”

Aina on jossittelijoita ja puolella sekä vastaan olijoita. Taidan itse kuulua noihin jossittelijoihin, en siis ole puolesta, enkä vastaan. Mutta jos sinulla on todisteita, ne voisi tuoda rohkeasti esiin. Kyllä puolensa saa ja pitää pitää. Tiesitkö muuten, että valheiden levittäminen ja julkaiseminen on rikos, eli jos sinulla on todisteita, voisi ne olla käypää arvomateriaalia käräjillä.

erkko
erkko
9 päivää sitten

Itse syytti JM:ää pettäjäksi. Sen verran hyppii kukasta kukkaan että taitaa olla totuus siellä välillä

N45
N45
9 päivää sitten

No mutta se itku ei kauan kestänyt. Nyt jo kilisteltiin ystävien kanssa ja ollaan lentokentällä matkalla kohti Leviä.

Nopeaa toipumista kyllä.

 
Peppi
Peppi
9 päivää sitten

Juurihan tässä vajotaan yhtä alas tai ylös miten sen nyt ottaa. Yhtä monta tarinaa kuin kertojaa, jokainen katsoo eri lasien läpi asioita. Jokainen tietää että varmasti molemmat tehneet väärin, mitä sekään kenellekään kuuluu. Elämässä erotaan, petetään ja mennään yhteen. Nyt hyvät ihmiset eteenpäin. Väärää tai oikeaa syyllistämistä on ihan vaikka työpaikoilla.

Malla
Malla
9 päivää sitten

laPSELLINEN MIES EI KIRJA MUUTEN MYY PITÄÄ SATUTTAA MAISAA KAIKKI TIETÄÄ ET HÄN PETTI MYÖS MAISAA .PITÄS VAAN TURPANSA KIINI EN OSTA VALHEELLE PERUSTUVAA KIRJAA .

Kaitsu
Kaitsu
9 päivää sitten

Älä Maisa itke. Et ole pulmunen itsekään. Kestä kritiikki. Johan sä itkit Mari Veitolalle ja mollasit Jaria. Kestäny vaan myös itse toisen osapuolen paljastukset

Jutta
Jutta
9 päivää sitten

Ei tainnut Maisalla olla todisteita ?? Turhaa uhoamista ja turhia itkukuvia , itkukuvan saa ihan vaikka sipulin avulla . Maisa kasva aikuiseksi, käyttäydy kuin aikuinen ihminen. Kilojesi vähenemistä on vaikea todeta, kun muokkaat kuviasi niin paljon, se sinun painonpudotuksesi on vain sinun sanomasi.

 
En ymmärrä, en
En ymmärrä, en
9 päivää sitten

Minkä tähden tätä naista vedetään jatkuvasti julkisuuteen, raportoidaan sen jokaikinen inahdus typerässä somessaan ja vielä televisioon otetaan ulisemaan? Mitä tai ketä tällainen palvelee, paitsi tätä naikkosta itseään?! Taitaa olla Suomen toimittajat ihan samanlaisia silikoniaivoja ja samalla henkisellä tasolla Torpan kanssa!!!!!!!!

Savanna
Savanna
9 päivää sitten

Kyynel. Yhtä aito kuin koko nainen.

Timo
Timo
9 päivää sitten

Maisa, ihan turha esittää viatonta.Kyllä kaikki kuitenkin totuuden tietävät.Paljon melua tyhjästä, Jarissa on totuus.

Kata
Kata
9 päivää sitten

Herranjumala sentään – Maisan mielestä vain hänellä on oikeus kertoa julkisuuuteen ihan mitä sylki suuhun suoltaa. Hävytöntä.

 
Jep
Jep
9 päivää sitten

On tää kyllä aikamoinen ketku.

timo vuorilehto
timo vuorilehto
9 päivää sitten

Just ku melkein unohdettiin tuksu, niin tuli torppa tilalle, turhakkeita molemmat

Minävain
Minävain
9 päivää sitten

23 kommenttia, eikä ainuttakaan positiivista. Huhhuh. Jokainen meistä kasvaa vanhetessaan, Maisakaan ei ole sama ihminen, mitä oli 5-10 vuotta sitten. Miksi täytyy jatkuvasti lyödä lyötyä ja kaivaa menneitä?
Tsemppiä Maisa raskaisiin päiviin

N45
N45
9 päivää sitten

Ööö…maanantaina oli Riksussa kynsihuollossa, kukkia osteli ja vei jollekin tutulle. Keskiviikkona vietti 8kk hääpäivää samppanjaa kilistellen ystäväpariskunnan kanssa. Ja nyt väittää ettei ole viikkoon päässyt edes sängystä ylös? Missä todellisuudessa tuo Törppö oikein elää?

Ja vuoden ajan on Latvalaa haukkunut joka käänteessä ja ulissut pettämisestä. Itse kuitenkin pettänyt vielä pahemmin. Jm teki oikein kun kertoi kirjassa miten todellisuudessa homma meni ja ei muuten lähtenyt maisaa mollaamaan joka haastattelussa. Ja nyt sitten Törppö asettuu kaiken yläpuolelle eikä alennu Latvalan tasolle vaikka voisi todistaa kirjan jutut valheeksi?? Just joo! Oksettava olet, Maisa Torppa. Onnea, Jari matti että pääsit eroon tuosta, kyllä jokainen jolla on aivot päässä tietää mikä on totuus törpön satuiluista huolimatta.

 
Ann-Mari
Ann-Mari
9 päivää sitten

Sitä saa mitä tilaa.

Kamala Harris Usa
Kamala Harris Usa
9 päivää sitten

Eikös siellä sängyssä ole ennenkin maattu koko päivä muuten vaan, muistelisin haastatteluista. Mukava paikka nuorelle toki aviovaimolle!!

Hölmöläisiä
Hölmöläisiä
9 päivää sitten

Maisa on nyt teatraalinen ja hakee sääliä. Jos pettää joka mutkassa ei siitä hyvä seuraa. Lapsettomuutta ja muita tauteja. Nytkin kuvassa suun alue tulehtunut ja jokin tauti liiasta munan ottamisesta!?

Yks vaan
Yks vaan
Vastaa  Hölmöläisiä
9 päivää sitten

Oli miten oli sun teksti on törkeää.

Gurko
Gurko
Vastaa  Yks vaan
9 päivää sitten

Ei kuitenkaan niin törkeää kuin pitäisi tämän luuserin kohdalla olla.

Mummo
Mummo
10 päivää sitten

Kun ei voi eikä pysty mitään tekemisiään todistamaan valheeksi, on paras vaan olla fiksu ja asettua toisen osapuolen asioiden yläpuolelle. Heh!

 
Gorbatshov
Gorbatshov
10 päivää sitten

Maisa, ala aikuistua!!! Hanki elämä, äläkä siipeile muitten kustannuksella.

Asto Ribtero
Asto Ribtero
10 päivää sitten

Suomen suurin TURHAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helena22
Helena22
10 päivää sitten

Maisa ,lopeta jo tuo pelleily. Elit monta vuotta siivellä, Ja petit heti tilaisuuden tullen. Keskity nyt siihen Mikkoosi ja rauhoitu kun sen olet lankoihisi saanut

Matti
Matti
10 päivää sitten

Ei muuta kuin pakkelia naamaan ,kyllä niitä maksajia riittää ainakin seiska ja yhden yön huijattavia ,sitä saa mitä pyytää .alkaa olla jo loppuun käytetty

 
Johanna
Johanna
10 päivää sitten

Voi toista reppanaa…Eikös hän hylännyt lapsendakkin kun lähti Espanjaan uraa tekemään… Tosi tyhmä Muija, vois sanoo suoraan et ikinä ei ois Jari-Mattiin ihastunut jos ei ois ollu julkkis…

Sanna
Sanna
10 päivää sitten

Maisa eli lokkina jari-Matin kustantaessa kaiken, petti heti kosimisen jälkeen. Sitten esitti uhria vietola yökylässä. Hyi he….tti mikä muija

Marinaa
Marinaa
10 päivää sitten

Voi ei Maisa älä!! Ehdin jo sääliä sua mutta nyt…..älä

Erkkiboy
Erkkiboy
10 päivää sitten

Eikö mustannut ensin Jari-Mattia televisiossa ja jotenkin päätyi just tän Mikon kanssa avioon, perheystävä, jota Jari-Matti ei sitten tuntenutkaan…

 
Esa
Esa
10 päivää sitten

Eikös pettänyt mikonkin kanssa, vaikka ihan muuta väitti

Susq
Susq
10 päivää sitten

En usko sanaakaan, Maisan uskottavuus nolla, jäänyt niin monesta valheesta kiinni. Aina uhoaa oikeusjutuilla yms mutta koskaan ei mitään nähdä, koska juorut on ihan oikeessa. Hänen pitäisi hakea apua, koska selkeesti jonkin sortin persoonallisuushäiriö.

Juuri tätä
Juuri tätä
Vastaa  Susq
10 päivää sitten

Valehtelihan se silloinkin, kun esitti olevansa raskaana ties monelleko lätkäpelaajalle. Ja nyt sit tällainen esitys päällä. Nimenomaan, hakisi apua itselleen. Vaikuttaa aivan patologiselta valehtelijalta. Varmasti joku häiriö on kyseessä.

Mkn
Mkn
10 päivää sitten

Voi voi ku oikein ITKU kuva täytyy laittaa hei haloo!!ja ei laita ”todisteita” hmm joopa joo

Maarit Vähänen
Maarit Vähänen
10 päivää sitten

Mitä maailma onkaan menettänyt kun Maisa ei ole aikonaan pyrkinyt twatterikouluun.

 
Seppo
Seppo
10 päivää sitten

Kuka Maisa Torppa edes alunperin on????

Monni
Monni
Vastaa  Seppo
7 päivää sitten

Hyvä kysymys muuten.

Kiinnostunut
Kiinnostunut
10 päivää sitten

Sitä saa mitä tilaa.Joutavan päiväinen siivestäjä

marjo Tvilling
marjo Tvilling
Vastaa  Kiinnostunut
9 päivää sitten

keskittyis se fucking rallikuski siihen ajamiseen pelkästään,eikä paskan jauhamiseen

Kyllästynyt näihin
Kyllästynyt näihin
10 päivää sitten

Voi hellanlettas. Mikä julkisuuden henkilö Maisa Torppa on? Mitä mainittavaa on tehnyt? Toisellakin osapuolella on oikeus kertoa näkemyksensä. Ehkä olisi ollut viisainta olla hiljaa eikä itkeä mediassa ja Veitolan ohjelmassa Latvalan pettämisiä. Ja Latvalahan syyttää itseään, ettei oikein osaa olla naisten kanssa. Maisa sinulla on nyt kaikki hyvin. Elä nyt Mikon kanssa onnellisena.

Gigi
Gigi
10 päivää sitten

”Jokainen tietää, kuka on tämän tarinan pahis.” Minä en ainakaan tiedä, kun en ole selvänäkijä, ja ottaen tämän naisen menneisyyden huomioon en ole valmis nielemään mitä hyvänsä itkuista esitystä ja selittelyä. Nimenomaan, hänhän se on ollut heti eron jälkeen huutelemassa, kuinka Jari-Matti petti häntä. On kai vastapuolellakin oikeus kertoa oma näkemyksensä.

 
Remo
Remo
10 päivää sitten

En ymmärrä! Maisa oli eron jälkeen ensimmäisenä kailottamassa maailmalle, että Jari-Matti on pettänyt….! – Vastaisi nyt vaan huudoistaan….

Mitä teatteria Torpalta..
Mitä teatteria Torpalta..
Vastaa  Remo
10 päivää sitten

Ei voi olla totta. Torppa on vielä pahempi kuin luulinkaan.
Hänhänhän on jo vuoden paistatellut mediassa kertoen vain omaa totuuttaan tästä asiasta.
Pitääkö hän ihmisiä niin tyhminä, että uskomme tämän ” itkunäytelmän”. Sääliä et saa, vaan inhomme. Naurettava yritys.
Torppa, lopeta tämä jatkuva rahastus mitä eri medioissa teet ja häivy tekemään jotain , mitä muutkin ihmiset tekevät, siis töitä.

Täysin kyllästynyt
Täysin kyllästynyt
Vastaa  Mitä teatteria Torpalta..
10 päivää sitten

Somen pahin puoli on se, että sen myötä nämä lukuisat eri silikoniaivot kuvittelevat olevansa jotain suuria tähtiä. Just nämä Torpat, Chafakit ja Belorfit, joita ei kukaan missään muualla edes noteeraa. Painuisivat oikeisiin töihin ja lopettaisivat tämän ylinaurettavan somepelleilyn!

Kyllästynyt
Kyllästynyt
Vastaa  Mitä teatteria Torpalta..
10 päivää sitten

Nimenomaan. Lopeta jo Maisa. Olisit ollut hiljaa. Ole iloinen, että sait elää Latvalan rahoilla ja asua hänen hienoissa asunnoissaan. Kovasti olit kuitenkin naimisiin menossa Latvalan kanssa. Ihmettelen, jos niin kamala oli.

Big Brother ilmaisveto

+ 10 ILMAISKIERROSTA STARBURSTIIN
  • Avaa pelitili Betssonille.
  • Talleta vähintään 10€-100€ ja tuplaa talletuksesi.
  • Saat heti 10 € ilmaisvedon Big Brother Suomi -kohteisiin sekä 10 ilmaiskierrosta Starburst - peliin.

Näyttelijä Mikko Parikka paljasti vihdoin miksi hän päätti jättää Salatut elämät -sarjan

MTV uutisoi viime viikolla, että Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu näyttelijä Mikko Parikka jättää sarjan. Parikka kommentoi äskettäin lopettamispäätöstä Instagramissa. – Kun 11 vuotta on tehnyt samaa...

Aleksi Valavuori joutui Vastaamon tietomurron uhriksi: Vastasi kiristyskirjeen lähettäjille Instagramissa: ”Te säälittävät ihmisroskat”

Urheilun saralla pitkään työskennellyt moniosaaja Aleksi Valavuori, 41, joutui monien muiden tavoin Vastaamon tietomurron uhriksi. Aleksi jakoi Instagram-tilillään kuvakaappauksen saamastaan kiristyskirjeestä. Kiristyskirjeessä Valavuorelta vaaditaan 200...

Kuumat alusvaatekuvat leviävät netissä: BB-Julia keikisteli puolialasti makuuhuoneessa

Reilu viikko sitten sunnuntaina Big Brother -taloon asteli kuuma hyvinkääläisblondi Julia. Äitinsä luona asuva 23-vuotias Prisman kassa on saanut talossa mitä parhaimman vastaanoton. Talon miehet...

OHO! Jättiveloissa rypevä Stefan Therman julkaisi kuvan hirttoköydestä

Seiska paljasti äskettäin, että liikemies Stefan Thermanilla on hurjat jättivelat ulosotossa. Vouti karhuaa Stefulta lehden mukaan yli 140 000 suuruista summaa. Ulosottoon on päätynyt muun...

Seiska: Kohuliikemies Stefan Thermanin talousasiat kuralla: Ulosotossa yli 140 000 euron edestä velkaa!

Seurapiirikaunotar Sofia Belórfista reilu viikko sitten eronnut Stefan Therman on joutunut jälleen otsikkoihin naisasioiden lisäksi myös talousongelmistaan. Lue myös: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman ilmoitti Instagramissa...

Big Brother: Artulla kovat omatunnontuskat Ellan kanssa muhinoimisesta – paljasti että hänellä on suhde BB-talon ulkopuolella!

Arttu avautui yllättäen omatunnontuskistaan Markolle. Big Brother -talossa saman katon alla jo yli 7 viikkoa asuneet Ella ja Arttu ovat viihtyneet viime ajat hyvin läheisissä tunnelmissa. Pariskunta...

Seiska: Selkäkivuista kärsivä Tiina Jylhä pelkää halvaantumista

Seiska-lehti uutisoi että plastiikkakirurgiaa Virossa harjoittava Tiina Jylhä, 57, joutuu kiireelliseen leikkaukseen. Kauneusalan yrittäjä on kärsinyt viime ajat kovista selkäkivuista. Nainen ei pysty edes...

Seiska: Stefan Therman vonkasi Sofia Belórfia takaisin luokseen

Suomen silmäätekevä julkkispari Stefan Therman, 34, ja Sofia Belórf, 30, erosivat noin viikko sitten, ja Stefu julkaisi Instagram-tilillään eropäivityksen, jossa hän kertoi eronneensa ex-tyttöystävästään,...

LUETUIMMAT

Äitiysonnea hehkuva Johanna Tukiainen julkaisi kuvia Paul-kihlatusta ja vauvasta!

Lokakuun alussa esikoisensa keisarinleikkauksella synnyttänyt Johanna "Tuksu" Tukiainen, 41, on ladannut Instagramiinsa suloisia perhekuvia vastasyntyneestä tyttärestään ja lapsen isästä Paulista, jonka kanssa Tukiainen vaihtoi...

Jari-Matti Latvala yritti iskeä Sara Sieppiä Instagramissa! – Missikaunottarelta kylmä reaktio!

Sara Sieppi, 29, on yksi kauneimmista Miss Suomi -kilpailun voittajista kautta historian. Tämän on huomannut myös Maisa Torpan ex-rakas rallikuski Jari-Matti Latvala, 35, joka...

Seiska: Sofia Belórf yritti tunkeutua Niko Ranta-ahon kotiin! – Mustasukkainen Stefu raivostui ja otti eron tunnekuohun vallassa!

Nyt on kolmiodraaman käryinen eropommi! Kohuliikemies Stefan Therman, 34, otti viime viikonloppuna lopullisen eron suihkuseurapiirien prinsessasta Sofia Belórfista, 30. Parin ero on kiinnostanut suomalaisia, ja se onkin...

Janita Lukkarinen on joutunut jälleen sairaalaan: Lähetti lohduttoman videon: ”Koitetaan vielä uutta lääkettä, jos se ei se toimi, niin se on siinä”

Lymfoomaa sairastava entinen tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 27, on julkaissut lohduttoman videotervehdyksen Instagram-seuraajilleen. Videolla Janita on hyvin väsynyt ja jaksaa hädin tuskin edes puhua. Videoviestissä hän...

Itkuraivarista toipunut Maisa Torppa matkusti Leville hermolomalle! – Kuvat

Kohukaunotar Maisa Torppa avautui perjantaina Instagram Stooreissa voineensa huonosti viime aikoina. – Taitaa olla aika kertoa totuus iloisten instakuvien takaa viime viikoilta. Mun paino on...

Big Brother: Arttu ja Ella ihastumassa toisiinsa!? + Julia viihtyy talon miesten kanssa läheisissä tunnelmissa!

Big Brother -talossa seitsemäs viikko on lähtenyt hyvin käyntiin, ja sunnuntaina saapuneet uudet asukit ovat tuoneet tervetullutta vipinää taloon. Yksi uusista asukkaista on hyvinkääläinen Julia,...

OHO! Jättiveloissa rypevä Stefan Therman julkaisi kuvan hirttoköydestä

Seiska paljasti äskettäin, että liikemies Stefan Thermanilla on hurjat jättivelat ulosotossa. Vouti karhuaa Stefulta lehden mukaan yli 140 000 suuruista summaa. Ulosottoon on päätynyt muun...

Seiska: Kohuliikemies Stefan Thermanin talousasiat kuralla: Ulosotossa yli 140 000 euron edestä velkaa!

Seurapiirikaunotar Sofia Belórfista reilu viikko sitten eronnut Stefan Therman on joutunut jälleen otsikkoihin naisasioiden lisäksi myös talousongelmistaan. Lue myös: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman ilmoitti Instagramissa...

Kohukaunotar Maisa Torppa tietää miten päästä otsikoihin! Julkaisi tuhmia kuvia Instagram-stooreissa!

Rallikuski Jari-Matti Latvalan esittämistä pettämisväitteistä toipuva blondikaunotar Maisa Torppa vieraili hiljattain Levillä uskomattoman upeissa talvimaisemissa ystävänsä kanssa. – Nyt on pakko kerätä voimia, jotta jaksaisin...

Ex-rikollispomo Niko Ranta-aho matkusti jälleen Espanjan Marbellaan bilettämään: Otti klubilla lähikuvaa rivoista tanssijoista! Lihaa löytyi myös pöydästä! – Katso kuvat

Melkoisen tuhma klubi tämä Katiska-huumevyyhdin pääsyytetty Niko Ranta-aho on jälleen matkustanut takaisin Espanjan Marbellaan. Niko on ajellut hienoilla autoille sekä käynyt bilettämässä Marbellan Superclubilla, jossa myös...

”Duunijuttuja” Dubaissa! Suvi Pitkänen matkusti yllättäen sheikkien maahan! – Keikistelee nyt uimapuvussa mieslauman keskellä luksusjahdilla: ”Tälläisistä business & pleasure päivistä mä tykkään”

Dj ja malli Suvi Pitkänen on pinkonut Suomen pakkasia karkuun sinne missä palmut huojuu ja kamelit köpöttelee liikenteen seassa, eli ökyrikkaiden sheikkien ja prinssien...

Maisa Torppa on lomautettuna mutta ei tykkää siitä: ei halua kuitenkaan mennä töihinkään! – Katso ihanat Levin talvimaisemakuvat!

Somepersoona Maisa Torppa lomaili bestiksensä kanssa ihanissa Levin valkoisissa talvimaisemissa. Kuvista näkee että pohjoisessa on jo kunnon talvi. Lue myös: Itkuraivarista toipunut Maisa Torppa matkusti...

YHTEISTYÖ/UUTISVINKIT

Kiinnostaako yhteistyö tai mainostus Gekkosessa?

Onko sinulla kenties uutisvinkki?

Lähetä viestiä toimitukseen: [email protected]

LUE LISÄÄ

Feissarimokat: Huolestunut äiti kysyy voiko lumipallosta saada koronaviruksen

Koronavirus aiheuttaa maailmanlaajuista päänvaivaa ja pelkoa ihmisissä. Viruspandemia ja sen tuomat rajoitukset voivat myös aiheuttaa vainoharhaisuutta. Irene niminen suomalaisäiti kysyi huolestuneena Facebookista apua, kun hänen...

OHO! Susanna Penttilälle mukava kasinovoitto kolikkopelistä!

Kurvikaunotar ja yrittäjä Susanna "Suski" Penttilä nappasi äskettäin mukavan voiton nettikasinon slottipelissä. Susanna kokeili pelata Jungle Gorilla suosikkipeliä, josta hän kuittasi hienon 223.75 euron potin!...

Tätä kaunotarta on kutsuttu maailman seksikkäimmäksi sairaanhoitajaksi – Haluaisitko hoitoa?

Nyt se on päätetty! Maailman kaunein sairaanhoitaja on valittu. Kai Cyre on maailman sexyin sairaanhoitaja, eli hoitsu. Tämä on Internetissä päätetty asia ja kuvat katsomalla...

Nainen yritti tankata Teslaan bensaa huolto-asemalla – takana olevilla oli hauskaa (Video)

Tesla on kuuluisa sähköautoistaan, sen tietää lähes kaikki autoilijat. Youtubeen ladatulla videolla eräs blondi ei tuntunut tietävän miksi Teslasta ei löytynyt polttoainetankkia. Takana oleva autoilija kuvasi...

Feissarimokat: Lauri oli innoissaan naimisiinmenosta mutta tulevalla vaimolla oli karu salaisuus

Uskottomuus on yleistä Suomessa. Tässä Feissarimokien nappaamassa tapauksessa kyseessä on Lauri nimisen miehen epäonninen matka avioliiton satamaan. Laurin puoliso olikin ollut uskoton, joten häät peruttiin. Katso...

Näyttelijä Mikko Parikka paljasti vihdoin miksi hän päätti jättää Salatut elämät -sarjan

MTV uutisoi viime viikolla, että Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu näyttelijä Mikko Parikka jättää sarjan. Parikka kommentoi äskettäin lopettamispäätöstä Instagramissa. – Kun 11 vuotta on tehnyt samaa...

Aleksi Valavuori joutui Vastaamon tietomurron uhriksi: Vastasi kiristyskirjeen lähettäjille Instagramissa: ”Te säälittävät ihmisroskat”

Urheilun saralla pitkään työskennellyt moniosaaja Aleksi Valavuori, 41, joutui monien muiden tavoin Vastaamon tietomurron uhriksi. Aleksi jakoi Instagram-tilillään kuvakaappauksen saamastaan kiristyskirjeestä. Kiristyskirjeessä Valavuorelta vaaditaan 200...

Kuumat alusvaatekuvat leviävät netissä: BB-Julia keikisteli puolialasti makuuhuoneessa

Reilu viikko sitten sunnuntaina Big Brother -taloon asteli kuuma hyvinkääläisblondi Julia. Äitinsä luona asuva 23-vuotias Prisman kassa on saanut talossa mitä parhaimman vastaanoton. Talon miehet...

OHO! Jättiveloissa rypevä Stefan Therman julkaisi kuvan hirttoköydestä

Seiska paljasti äskettäin, että liikemies Stefan Thermanilla on hurjat jättivelat ulosotossa. Vouti karhuaa Stefulta lehden mukaan yli 140 000 suuruista summaa. Ulosottoon on päätynyt muun...

Seiska: Kohuliikemies Stefan Thermanin talousasiat kuralla: Ulosotossa yli 140 000 euron edestä velkaa!

Seurapiirikaunotar Sofia Belórfista reilu viikko sitten eronnut Stefan Therman on joutunut jälleen otsikkoihin naisasioiden lisäksi myös talousongelmistaan. Lue myös: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman ilmoitti Instagramissa...