Ilmoitukset
Tyhjennä

Tässä oli Linnan juhlien näyttävimmät ja värikkäimmät asut – Katso kuvat!

4 Viestit
2 Users
0 Likes
176 Katsottu
Viestit: 2901
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin parin vuoden tauon jälkeen presidentinlinnassa Helsingin keskustassa eilen tiistaina 6. joulukuuta. Linnan juhlat olivat tauolla koronapandemian vuoksi vuosien 2020-2021 ajan. Tänä vuonna Linnan juhlien asuissa nähtiin paljon uusiokäytettyjä pukuja, kimallusta ja toinen toistaan kirkkaampia värejä. Katso myös: Oliko Päivi Räsänen menossa Linnan juhliin vai häihin? Somekansakin huokaa: ”Niin upea Kristuksen morsian” –…

 
Julkaistu : 07/12/2022 11:20 am
Viestit: 9
 

No pm Marinin asu ei mitenkään häikäissyt. Oli kuin yöpaita, mutta juuri sopiva tuomaan esille näyttävästi kunniamerkin. Kunniamerkin, jonka myöntämistä ihmettelen. Mistä hyvästä se myönnettiin? Ilmeisesti siitä, kun muutti Nato kantansa.

Illan kaunotar oli Lulu Ranne. En ole persu enkä yleensä tykkää keltaisesta asusta. Maria Lund, Erja Lyytinen, Jaana Pelkonen, Atte Kilpinen sekä Jukka Jalosen vaimo illan kauneimman asun omaavia myös. Ja tietysti rouva Jenni Haukio. Hän on aina tyylikäs.

Kooste lottien ja sotaveteraanien juhlasta oli paras anti. Heidän ansiostamme olemme itsenäisiä.

 
Julkaistu : 07/12/2022 1:30 pm
Viestit: 2
 

Kyllä Marinin puku oli kaunis, tilaisuuteen just sopiva, juhlallinen. Laulun puku, no makuasia ei tyylikäs.

 
Julkaistu : 07/12/2022 4:30 pm
Viestit: 55
 

Oli kaunis, mutta ei minustakaan häikäisevä. Sannan tyylinen kyllä. Ja kunniamerkki tuli hyvin esille. Itse pidän väreistä. Minun iltapukuni on turkoosi. Oranssikin on ollut. Linnan kutsuilla en ole ollut, mutta puolustusvoimien Itsenäisyyspäivän vastaanotoilla kylläkin.

 
Julkaistu : 07/12/2022 9:23 pm
Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu
LuckyDinon Tervetuliaisbonus: Saat jopa 400 euroa bonusta sekä 100 ilmaiskierrosta!

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut