Uutiset

LuckyDinon Tervetuliaisbonus: Saat jopa 400 euroa bonusta sekä 100 ilmaiskierrosta!
Ilmoitukset
Tyhjennä

Seiska: Helmi Loukasmäki on huolissaan Dannystä – Iskelmäneuvoksen terveys koetuksella!

7 Viestit
2 Users
0 Likes
307 Katsottu
Gekkonen
Viestit: 2174
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Viihdeneuvos Ilkka "Danny" Lipsanen täyttää ensi viikon lauantaina (24.9.) kunnioitettavat 80 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Danny lähtee pitkälle kiertueelle, joka kattaa 30 konserttia eri puolella Suomea. Seiska-lehden tuoreessa haastattelussa Iso Dee kertoo, että hänen läheisensä ovat olleet huolissaan hänen jaksamisestaan viime aikoina. Danny kertoo esimerkin loppukesän rapujuhlista, jossa hänen serkkunsa piti koskettavan puheen. – Hän tokaisi…

 
Julkaistu : 16/09/2022 8:40 pm
nasse-setä
 nasse-setä
Viestit: 278
 

voiei , helemi on huolissaan et joutuuko elättäjä , sponsori rietas papparainen hoivakotiin dementiaosastolle...tannyn lapset saattaa lintata sit helemin pihalle kirkkisnummelta ! harmi , voimia tannylle ja heila hellulle !

 
Julkaistu : 17/09/2022 9:48 am
Riitta
 Riitta
Viestit: 496
 

Minä olen ollut huolissani Dannyn terveydentilasta jo pari vuotta. Kävely on vaikeaa, muisti pätkii. Liian kova rundi edessä.

Helmi tosiaan joutuu palaamaan kotiin ja miettimään opiskeluakin. Avustajahan tuo on. Voi ehkä elätellä romanssihaaveita ja Dannyn itsetuntoa hyväilee nuoren blondin seura. Eikä Helmistä taida laulajaa tulla.

 
Julkaistu : 17/09/2022 2:51 pm
Jee jee
 Jee jee
Viestit: 4
 

Jasmin mäntylä kertoi olleensa vain 19 v ja D oli 59v. Kun heillä oli romanssi.Sitten tämä yks heitukka ja 3.s heitukka.Sanoisin näin, vaikka ehkä ilkeeltä kuulostaakin, että hyvä että on jo noin vanha.On törkeä nuorten naisten perään vanha ukko joka käyttää mainettaan(??) hyväksi.En arvosta Dannya yhtään enkä näitä heitukoita jotka ovat julkisuudessa ihan vääristä syistä. Häpeällisistä syistä.Isoäitini sanoi aina että ei totuudessa mitään pahaa ole.En halua loukata ketään mutta näin ajattelen.

 
Julkaistu : 20/09/2022 7:37 pm
Riitta
 Riitta
Viestit: 496
 

Tottahan turiset.

 
Julkaistu : 20/09/2022 9:37 pm
Vaittinen juhani
 Vaittinen juhani
Viestit: 1
 

Vittu miten ihmiset on kateellisia ja ilkeitä!!
Mitä se kellekään kuuluu kenen kanssa iso D
Hengailee!! Jos miehellä on rahaa näköä ja kokoa
Pitäskö maata kunnalliskodin nurkassa katkerana mätänemässä Eikä D ole ketään väkisin vienyt minnekään vapaaehtoisesti ovat tulleet Erika sekä Helmi molempia on Danny
Auttanut urallaan eteenpäin! Ja Tehnyt heidän elämästään mukavaa!! Se ei ole keltään pois!!
Epäilemättä se on tunut myös ison D elämään säpinää!! Danny on antanut Suomalaisille,vuosikymmeniä,Elämyksiä ja hienoa musiikkia josta pitäisi olla kiitollinen!!!
Nostanut esiin ja auttanut alkuun lukemattomia
Artisteja mm.Kirka oli D.n tuote..Jos hän noin vanhana vielä ,saa naiset viihtymään...epäilemättä mukava mies!! Jos hänellä on siihen varallisuutta ja rahaa MITÄ SE TEILLE KUULUU !! Kateelliset ressukat!!
Kateus on semmonen suomalainen " perustaito"
" Mulle kaikki kaverille ei mitään"!! Tätä taitoa esiintyy erityisesti" junttilassa" eripuolilla suomea!! Eläkää ja antakaa toistenkin elää!!! Pientä kunnioitusta tuonikäistä ihmistä kohtaan!!
Itse olen vielä nuori..vain 70!!

 
Julkaistu : 21/09/2022 7:01 am
Kimmo L.
 Kimmo L.
Viestit: 4
 

Huh huh mikä asenne sulla.Taitaapi olla sulla samat halut kuin Dannylla.Itse olen 65 v mies enkä ajattele oman lapseni ystäviä sillä tavalla.Sairasta.Suosittelen itse oman ikäistä seuraa kullekkin.Enkä ole yhtään kateellinen.

 
Julkaistu : 28/11/2022 4:20 pm

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu
Jaa:

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut