Uutiset

LuckyDinon Tervetuliaisbonus: Saat jopa 400 euroa bonusta sekä 100 ilmaiskierrosta!
Ilmoitukset
Tyhjennä

Kirjailija Pirkko Saisiolla on epäterveellinen pahe! – Video

2 Viestit
2 Users
0 Likes
129 Katsottu
Gekkonen
Viestit: 2190
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Pirkko Saisio on tunnettu suomalainen kirjailija, ohjaaja ja näyttelijä. Gekkosen lukija bongasi Pirkon Helsingissä viikonloppuna. Saisiolla on epäterveellinen pahe, sillä hän sytytti tupakan palamaan Esplanadin puistossa lähellä ravintola Kappelia. Tätä ennen Pirkko oli käynyt kahvittelemassa kyseisessä ravintolassa seurueensa kanssa. Katso video alta. #pirkkosaisio #kappeli #helsinki #tupakka #espanpuisto pic.twitter.com/1wPvmwYBPt — Gekkonen 🇫🇮🇺🇦 (@gekkonennet) September 25, 2022…

 
Julkaistu : 25/09/2022 8:13 pm
j70
 j70
Viestit: 2
 

Liekkö aiheet vähissä uutisille kun pitää tehdä uutinen siitä että joku poltti tupakan. Tännekkin äkkiä ne paparatsit mulla kun menee ainakin sen askillisen verran tupakkaa päivässä, joskus varmaan enemmänkin. Uutisen otsikkokin tehty siihen malliin että ei tätä olis kauheesti tarvinnu kenenkään avatakkaan. Kyllähän tosta naamasta jo näkee että jotaki epäterveellistä tekee on meinaa niin hapon näkönen emäntä tämä.

 
Julkaistu : 27/09/2022 11:31 pm

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu
Jaa:

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut