Ilmoitukset
Tyhjennä

Pia Nykänen sairastui – kiroaa kohtaloaan: "Niin persuuksista"

17 Viestit
2 Users
0 Likes
726 Katsottu
Toimitus
Viestit: 2573
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Edesmenneen mäkihyppääjä Matti Nykäsen leski Pia Nykänen valittaa oloaan sosiaalisessa mediassa. Hän on sairastunut. – Yöpaita päällä. Taas lämpöö, kurkku kipeä, päätä särkee. Tää syksy ja talven alku, on ollut niin persuuksista, Pia kirjoittaa Instagramissa. Sairaspäivityksen kommenttiosio on täyttynyt tsemppiviesteistä ja paranemistoivotuksista. – Lepoo lämmintä juotavaa , särkkäriä, hunajaa, vinkkaa eräs seuraaja. – Viltin alle…

 
Julkaistu : 24/11/2022 1:38 am
Riitta
 Riitta
Viestit: 566
 

Voi kauhea tapaus. Kukaan muu tässä maassa ei olekaan koronaa sairastanut. En halua olla ilkeä, mutta onko pakko koko ajan tuoda itseään esille. Matti Nykäsen leskenä pääsee tai pyrkii joka ohjelmaankin. Sitten farmiin, selviytyjiin ja BB-taloon seuraavaksi. Tuo Pia ei ole tehnyt mitään merkittävää elämässään. Kukaan ei tuntisi häntä, ellei Matti olisi nainut häntä. Lähihoitaja eikä ymmärtänyt Matin oireita vaikka alkoholin käytöstä nyt kailottaa. Maallikkokin olisi osannut epäillä haimatulehdusta, jos rekkakaupalla on alkoholia juonut.

 
Julkaistu : 24/11/2022 12:02 pm
En ymmärrä, en
 En ymmärrä, en
Viestit: 69
 

Minua kanssa ärsyttää syvästi tämä valtakunnanleski. Tottakai tunnen myötätuntoa hänen menestyksensä johdosta, mutta Matin poismenosta on kuitenkin jo aikaa enkä käsitä ollenkaan, miksi tästä naisesta on tehty joku iso julkkis, joka nyt nähdään suunnilleen joka hömppäohjelmassa. On Veitolan ohjelmaa ja Pippa Laukan ohjelmaa ja ties mitä. Kohta varmaan raportoi meille vessassa käymisensäkin! Jokaisella meistä on elämässään rankkoja ajanjaksoja ja kyllä meistä hyvin moni on menettänyt puolisonsa, joko kuolemalle tai muuten vain, eikä silti roikuta päivittäin jossain instassa myötätuntoa kerjäämässä! Just niinkuin sanoit mitä uutisoimisen arvoista tämä Pia on tehnyt, paitsi nainut Matti Nykäsen?! Matti oli maailman paras mäkihyppääjä ja sellaiseksi myös erittäin suurella todennäköisyydellä jää, tämä Pia puolestaan pelkkä Nobody tavis ja Matin maineella ja muistolla ratsastaja!

 
Julkaistu : 24/11/2022 2:37 pm
En ymmärrä, en
 En ymmärrä, en
Viestit: 69
 

Sitä minäkin suuresti ihmettelen, että miten lähihoitaja ei tajunnut Matin oireita haimatulehdukseksi! Ja nimenomaan ottaen huomioon Matin runsaan alkoholin käytön. Ja onko nyt pakko tosiaan Veitolan ohjelmassa vaan kailottaa koko kansakunnalle Matin alkoholin käytöstä ja kuinka sitä viinaa tuotiin heille rekkakaupalla?! Oli sentään Matin kanssa kuusi vuotta, kai sitä muitakin muistoja siltä taipaleelta on kuin Matin viinan juonti, josta koko Suomen kansa tietää jo muutenkin! Antaisi Matin jo vihdoin levätä rauhassa!!!

 
Julkaistu : 24/11/2022 2:44 pm
Tuffi
 Tuffi
Viestit: 222
 

'Valtakunnan leski' onkin naseva nimitys.
Joku äskettäin luetteli näitä naisia useita-
kin, jotka ratsastavat kuolleen puolison,
tai elossa olevan puolison ansioilla.

 
Julkaistu : 24/11/2022 5:00 pm
Mara
 Mara
Viestit: 378
 

Ei mikään lähihoitaja vaan hoitoapulainen/siivooja. Tupakalla äänensä pilannut ja hyvin epämiellyttävä, joka rakastaa niin suuresti tuota hirveää otsatukkaansa ja lilavalkoisia hiuslatvoja. Hän on nyt sitten suuri julkkis.

 
Julkaistu : 24/11/2022 7:45 pm
L
 L
Viestit: 16
 

Oisko aihetta lopettaa Matista puhuminen.Jos noin vaikeeta oli,olisit eronnut!!

 
Julkaistu : 24/11/2022 8:55 pm
Juuso
 Juuso
Viestit: 378
 

Minunkin työkaverin miehen siskon äidillä oli juuri samanlaisia oireita.

 
Julkaistu : 24/11/2022 11:17 pm
Juuso
 Juuso
Viestit: 378
 

Täytyypä ilmoittaa hänelle, että soittaa kaikki lehdet läpi että tieto menee perille ja voishan siitä saada fyrkkaa
ja kuuluisuutta. Ehkä vielä telkkariohjelmiinkin.

 
Julkaistu : 24/11/2022 11:25 pm
En ymmärrä, en
 En ymmärrä, en
Viestit: 69
 

Joo, no näitähän riittää kyllä, ja Matilla oli neljä muutakin vaimoa, nämä ovat fiksusti hiljaa eivätkä ratsasta Matin nimellä joka käänteessä! No Mervi Tapola nyt ei enää voisikaan, levätköön hänkin rauhassa, mutta nämä loput kolme elossaolevaa ovat hiljaa ja elävät omaa elämäänsä. Samaa suosittelisin tällekin tyrkylle!

 
Julkaistu : 24/11/2022 11:31 pm
Riitta
 Riitta
Viestit: 566
 

Hyvä. Hyvä kommentti. Näinhän se just tällä tyrkyllä menee.

 
Julkaistu : 25/11/2022 7:10 am
Rääveli
 Rääveli
Viestit: 1
 

Miksi tuota naista esitetään kokoajan ties missä? Miksi hänestä kukaan kertoo yhtään mitään, kun ei mitään muuta osaa pölistä kuin jostain kuolleesta idolistaan, jolta on ottanut hiusmallinsakin.

 
Julkaistu : 25/11/2022 4:07 pm
Katri
 Katri
Viestit: 1
 

Pitäs vähän Veitoloittenkin katsoa ketä kutsuvat.Formaatti sinänsä kiva. Opetetaanko meille myös uusia pöytätapoja näppejä nuolemaan ja sormella kastikekulhon reunaa pyyhkimään ja eiku suuhun.

 
Julkaistu : 25/11/2022 4:33 pm
Valkotukkainen
 Valkotukkainen
Viestit: 1
 

Miini olisi todella fiksumpi, jos otsatukka ei ylettyisi silmiin asti !
MATTI OLI MAAILMANMESTARI !
Harmi, ettei kukaan auttanut,kun "ura" päättyi !

 
Julkaistu : 26/11/2022 1:42 pm
helena
 helena
Viestit: 1
 

Voi kun antais sen Matin nyt jo levätä ikiuntaan.

 
Julkaistu : 26/11/2022 3:25 pm
Mirja Rytkönen
 Mirja Rytkönen
Viestit: 1
 

Tällä leskellä ei ole muuta hommaa kuin tuoda itseään julki. Jatkuvaan etsii itsestään lehti juttuja. Tyhjän päiväinen mummo. Maria voisi nostaa hieman tasoaan.

 
Julkaistu : 26/11/2022 7:15 pm
Realisti
 Realisti
Viestit: 1
 

Hyvä neuvo: Noudattamalla niitä omaehtoisia suojatoimenpiteitä jotka on annettu koko kansalle ja joita harva noudattaa säästyisi monelta ruikutukselta.

 
Julkaistu : 27/11/2022 11:55 am

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu
LuckyDinon Tervetuliaisbonus: Saat jopa 400 euroa bonusta sekä 100 ilmaiskierrosta!

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut