Uutiset

LuckyDinon Tervetuliaisbonus: Saat jopa 400 euroa bonusta sekä 100 ilmaiskierrosta!
Ilmoitukset
Tyhjennä

Kultamekko-Iidan jättipovi vyöryy silmille - Seuraajat innostuivat: "Hullun kuuma!" - Kuva!

2 Viestit
2 Users
0 Likes
335 Katsottu
Gekkonen
Viestit: 1699
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Lappeenrannasta kotoisin oleva Iida Vainio, 18, nousi julkisuuteen keväällä, kun hän osallistui Suomen jääkiekkomaajoukkueen kultajuhliin avonaisessa glittermekossa, joka paljasti naisen muodokkaat kurvit. Iida on kertonut julkisuudessa että hänen muotonsa ovat ehtaa luomua. Nyt Iida on julkaissut Instagram-tilillään kurvikkaan kuvan, jossa hän poseeraa punaisessa uimapuvussa ja saappaissa. Kuvatekstistä voisi päätellä, että Vainio kärsii yksinäisyydestä. – Mikset…

 
Julkaistu : 10/08/2022 1:25 pm
Riitta
 Riitta
Viestit: 384
 

Voi tuotakin tyttöparkaa. Hetken kestää tämä huuma, uusia Idoja on jonona tulossa silikonitisseineen. Eikä ole kateutta. Ihan hyvät rinnat on minullakin. Aidot. Niitä vaan en esittele kuin harvoille ja valituille. Arvostan ja kunnioitan itseäni niin paljon, etten alistu tuollaiseen. Parin vuoden päästä saattaa tuokin Ida olla asiakkaani psykiatrisella polilla. Niin noille usein käy.

 
Julkaistu : 11/08/2022 10:49 am

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu
Jaa:

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut