Ilmoitukset
Tyhjennä

Oho! Iida Ketola hääri kotifarmillaan peppu pystyssä - joku nappasi kuvan naisen takalistosta! Tätä kuvaa haluat zoomata!

4 Viestit
2 Users
0 Likes
749 Katsottu
Viestit: 4022
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Tosi-tv-ohjelmistakin tuttu Iida Ketola erosi vuosia sitten miehestään Renne Korppilasta ja muutti maaseudun rauhaan. Nykyään Iidan seurana farmilla on lähinnä lukuisia kotieläimiä. Nyt Iida on julkaissut Instagram-tililleen kuvan, jossa hän on kumartuneena pihallaan peppu pystyssä. Kuvatekstissä hän kertoo, että poikaystävä on ottanut kuvan hänen pepustaan. – Otin kukkasaaliistani kuvaa, poikkis otti kuvan ku mä otan…

 
Julkaistu : 15/08/2022 6:14 pm
Viestit: 381
 

Tämä nainen oli joku aika sitten Miki Liukkosen ohjelmassa ja kehui itseään kauniiksi. Hah hah, kaukana kauniista ja mistä lie tullut tyrkylle.

 
Julkaistu : 15/08/2022 7:54 pm
Viestit: 381
 

Mistä näitä ns. julkkiksia tippuu joka päivä uusia ja mitä suurta ovat tehneet. Alkaa olemaan jo yhtä paljon kun meitä taviksia. Kovasti täytyy olla tyrkyllä ihmisen. Mitä ihanaa on olla julkkis. Itse en haluaisi millään, yök!!!

 
Julkaistu : 15/08/2022 8:05 pm
 Tepa
Viestit: 381
 

Karmeet kulmakarvat hoitamattomat.

 
Julkaistu : 17/08/2022 5:19 pm
Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut