Ilmoitukset
Tyhjennä

Hesaria syytetään Jussi Halla-ahon kuvan muokkaamisesta epäedulliseksi - "Selvästi manipuloitu" - Kuva!

4 Viestit
2 Users
0 Likes
84 Katsottu
Viestit: 4008
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Helsingin Sanomat on joutunut jälleen kritiikin kohteeksi. Tällä kertaa lehti on käyttänyt epäedustavaa kuvaa perussuomalaisten Jussi Halla-ahosta uutisoidessaan Hallo-ahon presidenttiehdokkuudesta. Monet myös epäilevät, että kuvaa on käsitelty. Otoksessa Halla-ahon kasvot näyttävät kieltämättä "turhapuromaisilta". Ei jää epäselväksi mitä mieltä oppositiomedia @hsfion Halla-ahon presidenttiehdokkuudesta.Kuvatoimistus pistänyt parastaan https://t.co/6lDJ5CaRqN pic.twitter.com/IDapLVWJd5— Anu Peltola (@AnuPeltola22) August 13, 2023 Asia on herättänyt paljon keskustelua X:ssä: Oliko hesarin kuvankäsittelijä myös laittanut Jussi Halla-aholle epäsiistiä partaa.@hsfi Oliko? Saisinko alkuperäisen kuvan, Kiitos!Voit verrata itse, kuva joka on otettu tilaisuudessa jossa näkyy että Jussilla ei ole parransänkeä ja ideologisen paskapaperin kuva jossa… pic.twitter.com/CcKtvcYzMV— Annukka Nummela (@AnnukkaNummela) August 14, 2023 Se on…

 
Julkaistu : 14/08/2023 10:17 pm
Viestit: 725
 

ei tosta lärvistä saa edes kuvan käsittelyllä asiallista! nuija pallopää kun on.

 
Julkaistu : 15/08/2023 5:46 pm
Viestit: 397
 

Tämä on sitä demokratiaa. Maksetaan yleveroa jotta toimittaja voi päättää puolestamme mitä mieltä olemme. Kannattaa mitä puoluetta tahansa niin joku roti tähän touhuun.

 
Julkaistu : 15/08/2023 10:46 pm
Viestit: 138
 

Jos olisin Jussi niin vaatisin korvauksia. Jos minulle tulisi Hesari niin peruisin lehden tulon välittömästi. Ei muuta kun toimittaja vastuuseen. Röyhkeää ja sairasta touhua!

 
Julkaistu : 16/08/2023 10:19 am
Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Foorumi

Gekkosen Foorumilla voit keskustella lähes mistä tahansa täysin Anonyymisti tai Rekisteröityneenä käyttäjänä.

Voit ottaa osaa keskusteluun Foorumilla ilman rekisteröitymistä, mutta rekisteröitymällä saat käyttöösi lisäominaisuuksia, yksilöllisen profiilin ja julkaisuoikeuden aloittaa uusia keskusteluita.

Tuoreimmat jutut