Muisteliko Stefan Therman ex-rakastaan Sofia Belórfia? - Raju päivitys someen aamuyön tunteina!

Viestit: 237
Gekkonen.net toimitus Admin
Ketjun aloittaja
 

Kohuliikemies Stefan Therman julkaisi aikaisin sunnuntaiaamuna tylyä tekstiä Instagram Stories -osiossaan. Stefu julkaisi valkoisella tekstillä mustaa taustaa vasten englanninkielisen lauseen, jossa luki "Bitch fuck you and your family". Vapaasti suomennettuna sen voisi kääntää "Haista sinä ämmä perheesi kanssa v***u". Päivitys poistui hetken kuluttua miehen sometililtä. Mikä sai Stefanin mielen synkäksi aamuyöllä? Onko mies kenties lukenut…

 
Julkaistu : 17/07/2022 12:30 pm
Viestit: 126
 

Olihan tuo rumaa tekstiä, mutta mitäpä muutakaan Sofialle voi sanoa.

 
Julkaistu : 17/07/2022 1:38 pm
Viestit: 6
 

Toivottavasti joskus Sofia joutuu nöyrtymään, monessakin asiassa.

 
Julkaistu : 17/07/2022 2:33 pm
 Kari
Viestit: 13
 

Kai se pistää Thermannia vituttamaan kun Seiska paljasti perjantaina että lokki vaatinut "kunnon elätystä", vaikka ollut siinä luulossa että Sofialla on omiakin tuloja. No eipä ollutkaan mitään tuloja tällä lokilla, elättinä vain Ranta-ahoille, samaan aikaan kun Stefu jo makseli toisena elättäjänä Sofian limusiini kyytejä (ulosottoon ekat Sofian limusiini kyydit jo 2019 puolella).

Kaiken lisäksi Sofia palkitsee nää elättäjänsä Ranta-ahon ja Thermannin haukkumalla heitä minkä kerkeää paskaakin paskemmassa Sofian salaisuudet tv sarjassa 1.-2. Kausilla. Toivottavasti sitä paskaa ei Allerin (Seiska) toimesta tehdä enää 3. Kautta.

 
Julkaistu : 17/07/2022 3:23 pm
Viestit: 135
 

Onhan tuo aivan järjetöntä näyttelemistä Sofialta. Rahastaa nyt x- llä elämäänsä. Maksatti velkansa ja rahastaa nyt hukkumalla. Oli pakko vielä vetää Martinakin yhden helvetin kirjan takia ohjelmaansa että, sai vähän taas kerran "nälväistä". Surkea on elämä velkojen keskellä toisten ihmisten nurkissa asuaen.

 
Julkaistu : 17/07/2022 3:26 pm




Viestit: 192
 

Stefun päivityksessä sana bit*h oli ylärivillä ja muut alempana. Omaan suuhun tuo suomennos taipui tyyliin: narttu kusettaa (nai) sinua ja perhettäsi. Mikä sopii viimeaikaisiin uutisiin kuin nenä päähän. Sofia käytti hyväksi koko Ranta-Ahojen perhettä. Ja ihan samalla tavalla Stefua ja Stefun perhettä. Rantiksen perheeltä lypsättiin rahat ja haukuttiin pystyyn kiitokseksi elatuksesta. Stefun saatteli ulosottoon ja haukkunut julkisesti kahden kauden verran. Yrittänyt parhaansa mukaan vieraannuttaa Stefua tyttärestään. Ja haukkuu tyttären äitiä kaiken aikaa. Kaikki on vaan kun; mä ansaitsen, kun nää kuuluu mulle, kun mun koti. Hangon tilat muuttui käden käänteessä Sofian Hangoksi. Jonne Stefun tytär .. Anteeksi, sofian sanoin vain Martinan tytär tungeksi kylään. Dubain kämppä muuttui MUN kakkos kodiksi. Sinänsä jännä nähdä aikooko Sofia viettää aikaa tuolla HÄNEN kakkos kodissaan. 🙂 Helsingin kämpästä, joka oli myös MUN koti, tavarat lensivätkin linnun lailla.

Toivottavasti Sofia saa elää nyt sitä oman näköistä nais-soturin sinkkuelämää josta on kovasti haaveillut. Yksin on kiva mennä naimisiin ja tehdä lapsia ja hommata vielä se loma-asunto ulkomailta. Heh. Näitähän hän on kovasti toivonut. Mitään ei vaan hassua kyllä ole tavoitteistaan saanut. Loisii muiden nurkissa päihteiden täyttämän elämän ympäröimänä. Muistellen kymmenen vuoden takaista amatööri sarjan bikini fittnes voittoa ja MUN elämän parasta aikaa Rantiksen elättämänä. Karma on kova.

 
Julkaistu : 17/07/2022 5:46 pm
Viestit: 55
 

Minusta tuo Sofia pitäis laittaa nyt oikeesti vastuuseen rikoksesta nimeltä rahanpesu !!! Kusettanut miehiä koko aikuisikänsä. Sitä ihmettelen, miksi tämä Rantsun suku vielä tukee tuota onnenonkijaa. Käsittääkseni jopa asuu Rantsun siskon asunnossa.

 
Julkaistu : 17/07/2022 5:47 pm
Viestit: 21
 

Siitä alkaa Stefukin pikku hiljaa heräämään.
Sofian kanssa vietettyjen kahden bilevuoden jälkeen.Pari vuotta päihde suhteet kestävät maksimissaan.Jäljelle jää rumaa jälkeä.Ei normi ihminen ,jolla asiat on kunnossa muuta toisen koti asumaan.Sofia on siellä missä pystyy hyötymään.Muuttaa aina jonkun asuntoon.

 
Julkaistu : 17/07/2022 7:24 pm
Viestit: 6
 

Hyvä kirjoitus. Toivottavasti tämän lukee kaikki nuoret naiset jotka Sofiaa ihannoi.

 
Julkaistu : 17/07/2022 8:17 pm
Viestit: 1
 

Ottaako koville kun Sofialla on oma suosittu tosi-tv-sarja ? Sofia on kaunis ja menestynyt nainen.

 
Julkaistu : 18/07/2022 6:36 am




Viestit: 103
 

Sofiaa ottaa koville, - hänkin lukee toisenkin
forumin mielipiteitä. Tuhannet mielipiteet
eivät suinkaan ylistä tätä 'katiskaprinsessaa'!
Eipä ole kenestäkään kirjoiteltu ikinä noin
valtavaa määrää niitä kuuluisia totuuksia.
- Viikkolehti ja muutama peräkamarin poika
katselevat niiden vaaleanpunaisten rilliensä
lävitse 'upeaa seurapiirikaunotarta'...

 
Julkaistu : 18/07/2022 9:51 am
Viestit: 192
 

Hahahahaa... Oma menestynyt tosi-tv sarja.:) Menestynyt?? Kaunis?? Ekalla kaudella taisi solar olla vielä Sofian pauloissa. Toisella kaudella solar tekee Sofiasta vitsin. Pilkkaa päin naamaa. Ja sofia joka on itsensä pauloissa ei sitä nää. Raakkuu kännissä Kellylle kuinka HÄN on maksanut helikopteri kyytiä ja Pariisin matkaa Kellylle. Vaikka ei ole maksanut edes omasta matkastaan penniäkään. Plastiikkakirurgi kettuilee Sofialle päin lärviä. Sofia sen kuin hekumoi omaa LUONNOLLISTA kauneutta. Vaikka naama on joka suuntaan ylitäytetty ja pumpattu. Huuletkin näyttävät jo tulehtuneelta vaginalta. Miehiäkin niin paljon ympärillä että pääsee YKSIN harjoittelemaan naimisiin menoa. Menestys rajoittuu tosissaan tuohon sarjaan. Paljon muita töitä ei hänelle ole tarjolla. Ei vaikka on sanonut että haluaisi olla ammatikseen Jennifer Lopez tai Beyonce. Taisi gaala illassa kehua kuinka on nyt omiensa seurassa. Että nyt on mun juttu . Että seuraavaksi menee ehkä johonkin oikeaan tv-sarjaan tai elokuvaan töihin. 🙂 No odotellaan tätä päivää. Ei edes yhteistyö kumppaneita ole sofian ig:ssä näkynyt. Ymmärrän täysin miksi.

Ps. Kuulisin mielelläni että millä mittaat tämän sofian menestyksen? Ulosotto listan pituudellako? Vai sillä että kuinka paljon on saanut kupattua miehiltä rahaa?

 
Julkaistu : 18/07/2022 11:07 am
Viestit: 21
 

Menestynyt millä.Anna vähän laajempia kommentteja.Joista selviää miten on menestynyt

 
Julkaistu : 18/07/2022 12:23 pm
Viestit: 21
 

Hyvä kirjoitus !

 
Julkaistu : 18/07/2022 12:24 pm
Viestit: 135
 

Samaa mieltä olen Sofiasta. Luulis että Stefsnin mammaa jo hävettäisi kun meni tuohon Sofian ohjelmaan.

 
Julkaistu : 18/07/2022 1:50 pm




Viestit: 97
 

tv-sarjan suosio on pohjalukemissa , menestys on nolla ja kauneus on kadonnut jo useamman kirurgisen veitsen taianomaisiin viiltoihin ! ehkä luksuslokki mittaa menestyksen kerjätyn ja pummatun rahan määrässä , mut maksamattomat laskut on pääomaa nekin , tosin negatiivistä....sitähän lortto ei tajua .

 
Julkaistu : 18/07/2022 1:54 pm
Viestit: 41
 

Mistä ihmeestä Blörö kuvitelee ohjelman olevan nro 1, kun en löydä sitä edes 10 joukosta....

 
Julkaistu : 18/07/2022 7:44 pm
Viestit: 55
 

Siksipä juuri herää epäilys, että onko jotain salattavaa. Vai mikä on syynä että Rantsun suku on elättänyt/elättää...ja kalliilla hinnalla elättääkin tuota berseaukista lokkia. Asia pitäisi antaa Poliisille tutkittavaksi. Joku syy tuohon on. Lokki kuuluisi ehdottomasti vastuuseen rikoksesta nimeltä rahanpesu.

 
Julkaistu : 18/07/2022 7:56 pm
Viestit: 55
 

Se tv sarja on ehdottomasti lopetettava. Perustuu täysiin valheisiin. Säälittävää että teinit katsoo ja kuvittelevat, että tuo on hienoa. En ikinä toivoisi, että omat lapseni tekisi elämästään noin ala-arvoista, kuvottavaa, oksettavaa. Kaikesta näkee että lokki on jäänyt pahasti vaille elämässä, ihan kaikesta. Tiedän kuitenkin paljon köyhiä perheitä, jotka kuitenkin ovat eläneet hyvin ja rakkaudella saaneet lapsensa todella fiksuiksi ja opiskelemaan.

 
Julkaistu : 18/07/2022 8:15 pm
Viestit: 55
 

Jos kaikki menee oikein niin viimeistään jouluna istuu vankilassa. Siellä on onneksi ilmainen asunto, ruoka, hygienia siis kaikki. Hänhän on jo hyvin oppinut tuohon tyyliin vuosikaudet.

 
Julkaistu : 18/07/2022 8:28 pm




Viestit: 41
 

Taitaa olla B'hlän oman listan ykkönen

 
Julkaistu : 18/07/2022 8:47 pm
Viestit: 135
 

Ei ole mikään esimerkki nuorille teineille. Ei elämä ole noin helppoa kuin Sofia esittää ja antaa ymmärtää.

 
Julkaistu : 18/07/2022 10:34 pm
 Kari
Viestit: 13
 

Ei pidä unohtaa eronneen katiskarouvan ex. Aviomiestä, Niko Nousiaista, joka joutui myös ulosoton asiakkaaksi ollessaan naimisssa Sofia Belöörfdashianin kanssa, ja jonka Sofia heivas golddiggerinä menemään, kun ei saatu enää pikavippejä ja luottokortti velkaa luxuslarppaukseen, koska edelliset velat ulosotossa pystyssä. Kammottava nainen.

 
Julkaistu : 19/07/2022 4:19 pm
 Kari
Viestit: 13
 

Todellakin, ihme rikollisten hyysäämistä suomessa.

 
Julkaistu : 19/07/2022 4:21 pm
Viestit: 55
 

Epäilen vahvasti että lokki on itse kirjoittanut (jos osaa) ja esiintynyt Luksusnaisena tuon.

 
Julkaistu : 20/07/2022 9:55 am




Viestit: 4
 

Sofia ostaa itselleen olemattomia seuraajia ns. bottitilejä, jotka eivät paljon maksa. 1000 uutta seuraajaa 20€. Helposti menee 100t raja rikki. Myös tykkäyksiä voi ostaa.

 
Julkaistu : 24/07/2022 12:18 am

Jätä vastaus

Vieras nimimerkki

Email

Title *

Preview 0 Revisions Tallennettu

Tuoreimmat jutut

Tuoreimmat jutut