PELAA 20 ILMAISKIERROSTA SWEET BONANZA PELISSÄ

Maisa Torppa tähdittää uutuussarjaa Gossip Moms! – Tässä ovat ohjelman muut julkkisäidit!

Uusi kotimainen reality seuraa lähietäisyydeltä neljän tunnetun suomalaisen äidin perhearkea.

Discovery + -kanavalla starttaa reilun viikon kuluttua Gossip Moms -tv-sarja jota tähdittää muun muassa kohublondi Maisa Torppa.

Kanavan-tiedotteessa sarjasta kerrotaan näin:

”Millaista on olla äiti, kun on saanut osakseen voimakasta arvostelua omasta julkisuuskuvastaan sekä äitiydestään? Miten todellisuus ja julkisuus kohtaavat, vai kohtaavatko ylipäätään?

- ILMOITUS -

Gossip Moms Suomi on lämminhenkinen ja rohkea realitysarja, jossa seurataan neljän julkisuudesta tutun naisen äidiksi tuloa ja vanhemmuutta sekä tasapainoilua yksityisen ja julkisen elämän välimaastossa. Sarjan päätähdet ovat useista tv-ohjelmista ja lehtiotsikoista tutut Sini Ariell, Maisa Torppa, Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen.

Nelikko on kuvannut sarjaa varten todellista elämäänsä ja arkeaan niin iloineen, kriiseineen kuin  onnenhetkineenkin. Raskaus ja pienen lapsen vanhemmuus ovat ainutlaatuista aikaa, mutta paikoin myös kuormittavaa. Lisähaasteen vanhemmuuteen tuo ulkopuolinen kritiikki, jolta julkisuudesta tunnetut naiset eivät välty.

Sarjan jaksoissa puhutaan avoimesti muun muassa parisuhteista perhe-elämän myllerryksessä, lapsettomuudesta, nettikiusaamisesta ja raskausajan tabuaiheista. Yhtä lailla keskiöön nousevat oman lapsen, perheen ja odotuksen parissa koetut onnenhetket, joihin samassa tilanteessa elävien on helppo samaistua.”

Julkkisäitien esittely:

SINI ARIELL

Tatuointitaiteilija ja pin up -malli Sini Ariell elää perhearkea Australian maaseudulla yhdessä puolisonsa Stuartin ja heidän 3-vuotiaan Penny-tyttärensä kanssa. Oma perhe on aiemmin lapsettomuusdiagnoosin saaneelle Sinille kaikki kaikessa. Nyt Sinin ja Stuartin haaveissa siintää toinen lapsi. Sarjan jaksoissa nähdään, millaista on yrittää raskaaksi tuloa kiireisen perhearjen, tatuointityön ja farmin pyörittämisen keskellä.

MAISA TORPPA

- ILMOITUS -

Mediapersoona Maisa Torppa odottaa toista lastaan yhdessä puolisonsa kanssa. Vielä alkuvaiheessa oleva raskaus on Maisalle unelmien täyttymys. Samaan aikaan onnellista odotusta kuitenkin varjostaa kohu toisensa jälkeen, kun Maisan asioita riepotellaan julkisuudessa tämän tästä. Millaisia muutoksia raskausaika tuo perheen arkeen, ja miten Maisa ja lähipiiri selviävät ulkopuolelta tulevien haasteiden ristitulessa?

HENNA KALINAINEN

Useista realitysarjoista tuttu Henna Kalinainen odottaa jännittyneenä esikoistaan yhdessä kihlattunsa Jarkon kanssa. Entinen bile-elämä on vaihtunut onnelliseen kotiarkeen, jonka kruunaa lopulta tyttären Joannan syntymä. Vastasyntyneen äidille kaikki on uutta, ja samaan aikaan Hennan elämää tarkastellaan julkisuudessa suurennuslasin alla. Uuden elämänvaiheen ensiaskeleet sujuvat ajoittaisen huolen mutta myös rakkauden ja lämpimän huumorin siivittämänä.

VILMA KARJALAINEN

Muun muassa Temptation Island Suomi -realitysarjasta tunnettu Vilma nauttii vauva-arjesta esikoistaan Nella-tytärtä hoitaen. Perheeseen kuuluu myös Nellan isä, kihlattu Juuso Lehmusvyöry. Vilkkaan lapsiperhe-elämän ohella Vilman pitää kiireisenä oman yritystoiminnan laajentaminen. Vilmalla ja Juusolla on myös tekeillään muutto uuteen, tilavampaan kotiin sekä oman hääjuhlan suunnittelu.

- ILMOITUS -

Gossip Moms Suomi discovery+ kaksi jaksoa torstaisin 16.9. alkaen.

Lue lisää

Keskustelu

Heräsikö ajatuksia? Kerro mielipiteesi. Tutustu kuitenkin sääntöihin.

guest
5 Kommenttia
Inline Feedbacks
Lue kaikki kommentit
caritas
caritas
1 kuukausi sitten

Maisa pääsee taas kusettamaan kansaa ihan olan takaa, no tuskinpa sitä ohjelmaa kukaan täysjärkevä katsoo.

Ihmettelevä Eeva
Ihmettelevä Eeva
1 kuukausi sitten

Ovatko nämä äidit oman julkisuuden tavoittelun huumaamana ajatelleet lainkaan lastaan? Onko tämä edes eettisesti oikein? Syntymätön lapsi tai vauva joutuu typerien äitiensä hyväksikäytetyksi. Lapsityövoimaa?? Toivoisin näiltä julkisuuden kipeiltä äideltä harkintaa. Ja ennen kaikkea ihmettelen, missä on tuotantoyhtiön eettisyys ja moraali. Lapsiasiainvaltuutetun pitäisi puuttua asiaan. Naiset/äidit esitelkööt itseään niin paljon kuin tykkäävät, muutta viattomat lapset tulisi jättää rauhaan. Perhealbumiin kuuluu lasten kuvat, ei koko kansan silmien eteen.

Ihmetystä riittää
Ihmetystä riittää
1 kuukausi sitten

Julkkisäidit. Mitä sellaista nämä naiset ovat tehneet tai saavuttaneet elämässään, että voisi sanoa julkkiksiksi? Jokainen äiti olisi ansainnut oman ohjelman, ei vaan nämä tyrkyt. Maisa varmaan on ohjelmassa ihan luomuna, kun ei malta lähteä vauvan viereltä meikkaamaan. Ei ole discoveryä, emmekä hanki, mutta kertokaa joku jos katsotte, oliko Maisa meikittä. Vai oliko tuo meikkijuttukin valhetta?

Monni
Monni
Vastaa  Ihmetystä riittää
1 kuukausi sitten

Eivät yhtään mitään.
Ihmettelen kuka tuollaista viitsii katsoa.yök.

Alma
Alma
Vastaa  Monni
1 kuukausi sitten

Onneksi ei tarvitse katsoa kaikesta sitä ja tehdään sarja ketä kiinnostaa???

SUOSITUIMMAT

Kuulitko mehevän julkkisjuorun? Lähetä viestiä:

 [email protected] 

GEKKONEN TARJOAA VIIHDYTTÄVIMMÄT VIIHDEUUTISET MYÖS SOMESSA: